România apocaliptică

Dacă pentru o categorie privilegiată  de oameni aflați în minoritate, România reprezintă paradisul visat, pentru o altă categorie de cetățeni, majoritar defavorizată, această țară aflată la coada Europei din toate punctele de vedere, înfățișează un tărâm apocaliptic din care  ei,  cei obidiți, își  doresc  cu disperare să evadeze. România mileniului III nu dispune de o autostradă care să-i traverseze teritoriul de-a lungul și de-a latul și, din acest motiv, timp de trei decenii au murit 620.000 de oameni în accidente rutiere, ceea ce ne plasează pe un alt  loc I rușinos în Europa, ca țara cu cel mai mare număr de  accidente rutiere.

România mileniului III are cel mai defectuos sistem de sănătate din U.E, lipsit de personal medical competent, dedicat profesiei. Dacă ai ghinionul să te afli într-o stare de urgență, nu vei mai apuca alte zile, dacă nu oferi doctorului sau asistentei tributul cuvenit. Asigurarea medicală în acest caz rămâne doar un drept trecut pe o hârtie. România mileniului III îți oferă învățământ gratuit cu condiția ca, după absolvire, să devii un angajat prost plătit sau un șomer cu diplomă.

România acestui mileniu este țara cu cele mai multe biserici creștine din lume, dar fără niciun Dumnezeu. Desigur, omul  are  predispoziția  genetică programată  de-a crede într-o forță superioară lui. Însă Dumnezeu nu sălășluiește între pereții unei clădiri somptuoase ridicată cu zeci de milioane de euro, el se uită la inima omului și la faptele sale. România este țara în care, dacă suni la serviciul de urgență 112 în timpul în care riști să fii ucis(ă) de vreun psihopat, la celălalt capăt, ți se răspunde în bătaie de joc, iar trupele de intervenție staționează pasiv la poarta criminalului în timp ce tu  ești omorât(ă) cu zile.

În România, libera inițiativă în sens constructiv, inteligența creativă și bunele intenții sunt suprimate de sistemul politico-social care se bazează pe apanajele mediocrității. România este țara în care doar sportivii și elevii de performanță, artiștii talentați și scriitorii cu har   mai aduc un dram de bucurie celor copleșiți de  rutina zilnică a traiului insuportabil. Cripto-comunismul românesc poleit cu democrație a reușit să distrugă în trei decenii un întreg sistem de valori care ne definea ca națiune înzestrată cu calități speciale.

În România, o parte majoritară dintre cetățeni aleg să nu își exprime dreptul de a vota invocând lipsa opțiunilor politice, pe când o minoritate ignorantă și manipulată acordă votul acelorași călăi politici care ne-au condus prăpăstios decenii la rând. În România minoritățile etnice sfidează orice limită a bunului simț, invocând drepturi nejustificate, ajungând cu  provocările până la stadiul de a  ne batjocori   eroii și simbolurile naționale. Și toate acestea sub ochii  nepăsători ai autorităților.  În România, procurorii și polițiștii sunt implicați în trafic de persoane, trafic de  droguri, spălare de bani… în complicitate cu clanurile interlope.

În România, numărul avorturilor depășește media europeană și, culmea, aceste atrocități se întâmplă în mijlocul unei națiuni creștine, care blamează  decadența țărilor civilizate. Să permiți uciderea unei ființe nevinovate care își cere dreptul la viață este o crimă. Numai într-o țară ca România, oamenii au inițiativă în mediul online și de acolo din lumea virtuală ar părea că sunt  exemplul cel mai bun de cetățeni, în contrast cu realitatea care le afișează adevărata natură: ipocrită, lașă, egosită și  ignorantă.

În România poți face o carieră de succes doar dacă ai relații sus puse, bani suficienți ca să oferi mită sau să lingușești peste măsură, altfel ești condamnat să trăiești periferic. Doar în România, politicieni își votează salarii și pensii speciale în timp ce majoritatea populației trăiește dintr-un venit lunar  mizer care nu poate acoperi cheltuielile totale. Numai românul poate accepta condiția mizeră de cetățean european de mâna a doua.

România este singura țară din Europa care și-a vândut toate resursele naturale companiilor străine în schimbul unor șpăgi primite de către guvernanții trădători. O parte dintre români sunt nostalgici după comunism cu toate că regimurile politice care au guvernat țara din 1990 până în prezent  descind din vechiul nucleu comunist. În România există mulți copii care  suferă de foame trăind într-o sărăcie cruntă, iar o mulțime dintre ei sfârșesc abandonați la naștere într-un centru de plasament unde sunt tratați precum animalele.

În România clanurile interlope au pus stăpânire pe marile și micile  orașe în cârdășie cu autoritățile care le asigură protecție pentru desfășurarea nestingherită a activităților ilegale. Anual, din România dispar copii, fete și femei fără nici o urmă. Aceste dispariții se datorează traficului de carne vie și prelevare de organe, instituite de grupurile locale sau transnaționale de CRIMĂ ORGANIZATĂ. România este raiul unora și iadul celor mai mulți dintre noi.  În definitiv, ne plângem cu toții  de situația dificilă, însă  cei care vor să schimbe starea de lucruri sunt prea puțini și neajutorați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*