$uport€ri antiromâni ai „holocaustului“ (3)*

Gabriela Firea privatizează afacerile Primăriei

Dar, pînă să vă procurați și să citiți cartea lui Cornel-Dan Nicolae, Politica filo-sionistă a României – rețineți, ediția a V-a, din 2017 –, cred că este necesar să mai reproduc un articol extrem de elocvent despre escrocheriile proaspetei primărițe parvenite filo-sioniste, care, în realitate, nu este decît o marionetă, în spatele căreia se află „mînuitorii de bani“ – cum suna titlul unei cărți despre realitatea occidentală:

«Recent, primărița Capitalei, Gabriela Firea, „și-a tras21 de societăți comerciale, care vor avea, fiecare, buget propriu și vor lua deciziile fără a se mai „împiedica de votul din C.G.M.B. Un context perfect pentru ca hoțiile din banul public să se petreacă departe de ochii presei și ai cetățenilor. Înființarea firmelor respective, atacată în instanță de U.S.R., nu înseamnă, însă, doar sume mari de bani numai bune de cheltuit, ci și posturi călduțe pentru rude, amante și clientela politică.

O numire cel puțin surprinzătoare este cea a „femeii de plastic Alina Laufer, nevasta omului de afaceri Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Relația cu Mediul de Afaceri. Aceasta a fost numită, la ultima ședință a C.G.M.B., în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Sport Pentru Toți București S.A. Chestionată ce o recomandă pentru această poziție, Alina Laufer a declarat, pentru ProTV, că a fost sportivă de performanță.

Alina Laufer este obișnuită să aibă alături bărbați bine și potenți financiar.

Fostul său soț este cântărețul Jorge, iar actualul – un prosper om de afaceri cunoscut pentru că a intermediat aducerea H&M în România. De asemenea, blonda „tunată a participat la emisiunea culinară Masterchef și se laudă prin presă cu fundul său de 3.000 de euro și cu infertilitatea soțului».

Așadar, unde te uiți, unde te duci, te lovești de jidani și de jidoviți! Dar dacă te încrunți puțin la ei, devii, automat, „antisemit“ și te iau în colimator, imediat, Alexandru Florian, Marco Katz, Sabin Orcan-Jidănitu’, Mihai Neamțu-Maleficu’, Dimitrie B. Licu-Plagiatoru’ și toți apologeții holocau$tiști, amatori de mangoți nemunciți!

Iată, deci, că cei patru circumciși la creier, din emisiunea X-PRESS, care-l asasinau a doua oară pe Radu Gyr, sunt într-o companie „aleasă“ de antiromâni și $uport€ri ai „holocaustului unic“, din noua clică de parveniți, ca Liviu Dragnea, Călin Popescu-Triceanu, Sorin Oprescu (tatăl lui se numise Hirsh), Gabriela Firea, Sorin Grindeanu și alții, care au mers, cu toții, la Tel Aviv, să facă plecăciuni de obediență la a doua „Noua Poartă“ – prima „Noua Poartă“ fiind S.U.A.! Firește, printre $uport€rii antiromâni ai „holocaustului unic“ trebuie incluși parlamentarii care au propus și votat criminala Lege nr. 217/2015, care au propus și votat acordarea de indemnizații „supraviețuitorilor holocaustului“, care au propus și votat adoptarea „Zilei Holocaustului“ și toți guvernanții care au impus măsuri de favorizare a jidanilor, începînd cu maleficul Adrian Năstase, obedientul Octav Cosmâncă și alții!

Radu Gyr ar fi făcut mai bine dacă l-ar fi consiliat pe generalul Ion Antonescu să asculte de Hitler: să îi expulzeze pe toți jidanii din țară! Acum suportăm consecințele: liderii I.N.S.H.R.-„E.W“ și ai F.C.E.R. își fac nevoile în capul nostru, cum constatase H.-R. Patapievici!

Ne revoltasem tare de caracterizarea făcută Poetului Național, de cuvintele murdare ale „filo-homosexualului“ H.-R. Patapievici, dar iată că nu e vorba doar de cuvintele unui tarat moralmente, ci de mult mai mult: de legile făcute de jidani contra noastră și aprobate cu deplină slugărnicie de Parlamentul-Lichea, pe baza cărora Sabin Orcan-Ticălosu’ vrea să mă bage la pîrnaie! „Avem lege!“, țipa moftangiul în platou.

Care lege, măi ambuscatule, O.U.G. nr. 31/2002, fățuită inclusiv prin Legea nr. 217/2015, lege criminală prin chiar sorgintea ei, căci e confecționată prin „consilierea“ făcută de ticăloșii care conduc I.N.S.H.R.-„E.W“?!

Abominabila O.U.G. nr. 31/2002 a îngenunchiat, prin obrocul pus, cercetarea istorică științifică din România privind holocaustul. Ticăloșii care conduc I.N.S.H.R.-„E.W“ și sponsorii lor din afara țării sunt cei care l-au manevrat și determinat pe Traian Băsescu să facă împrumutul de 20 de miliarde de euro, de la F.M.I., împrumut prin care a fost îngenunchiată România însăși, împrumut prin care s-au pus bazele exterminării poporului român!

O altă dovadă a jigodismului lor este că nici Mihail Neamțu-Poltronu’ și nici ceilalți din platou nici măcar nu văzuseră, în realitate, cartea mea, necum să o fi citit: nici măcar să-i fi citit „Cuprinsul“ ei. Mihail Neamțu-Jegu’ chiar perora ironic: „Ce, asta-i carte?!“ Pentru acești circumciși la creier, principiul Audiatur et altera pars nu există decît pentru a fi încălcat.

Mihail Neamțu-Ipocritu’ are un doctorat în teologie la o universitate din Londra și nu unul plagiat ca al pușcăriabilului Dimitrie Bogdan Licu. Emilia Șercan are și ea un doctorat în jurnalism și chiar un masterat în Securitate (cum?! de ce?!) – chiar dacă ea se autoapreciază, cu modestie, cu sinceritate și cu lacrimi în ochi ca fiind o „impostoare“, deoarece, pe cînd lucra la Realitatea TV, avea un salariu de 8.500 de euro de la Sorin Ovidiu Vântu (în timp ce un producător de la CNN are 6.000 de euro, iar Radu Banciu, de la B1 TV are… doar 200 de euro)!

Așadar, acestor „doctori“ nu li se poate aplica versetul lui Hristos, cînd era pe cruce; rugămintea lui Iisus Hristos, „Părinte, iartă-le lor, că nu știu ce fac!“ (Luca, 23, 34) se referă la iertarea unui ignorant: „nu știe ce face!“ Or, aceștia sunt oameni instruiți, căptușiți cu doctorate și știu ce fac. De aceea „sunt infinit de vinovați“ față de România – ca să-l citez pe Alexandru Ștefănescu, unul dintre intelectualii care au condamnat vehement impunerea criminalei Legi nr. 217/2015, accentuarea criminalei O.U.G. nr. 31/2002!

Sabin Orcan-Ignorantu’, chiar dacă este un „analfabet de presă“, un „pseudo-jurnalist“ – cum l-a caracterizat Mircea Morariu –, este la fel de vinovat, deoarece el este convins că știe ce face și, în prostia și îngîmfarea lui (conform proverbului „Prostul, pînă nu e și fudul, atunci nu e prost destul!“), îi convinge și pe alți proști prin autoritatea publică a funcției lui de director al ziarului România liberă, de realizator de emisiune la B1 TV, deci de formator de opinie!

În respectiva emisiune, deși Emilia Șercan pedala pe ideea „înghețării“ instituțiilor, Mihail Neamțu-Teologu’ avansase altă sugestie: „În primul rînd există o instituție, Consiliul de Combatere a Discriminării (sic), care ar trebui să se autosesizeze, pe aceste spețe mi se pare că acolo chiar trebuie să facă mai multă treabă acest Consiliu, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Cred că este gravisim cînd noi știm că deja revelațiile din arhive au scos la iveală atrocitățile comise nu numai de germani, germanii Armatei naziste, ci și de armata condusă de mareșalul Antonescu în 1942. Deci, cînd cunoaștem aceste fapte istorice nu mai avem nici o scuză. În Transnistria s-au petrecut aceste atrocități. Există cărți fabuloase. Mă laud – vă rog să-mi dați voie să spun asta –, mă laud că împreună cu domnul Vladimir Tismăneanu și Ion Stanomir am pus umărul la apariția unei cărți a lui Timothy  Snyder, Bloodlands, Tărâmul morții“ (cf. captura sonoră din filmul lansării cărții mele la Librăria „Mihai Eminescu“, inclusă aici).

Dar Mihail Neamțu-Jegosu’ n-a citat nici una dintre acele „cărți fabuloase“, în afara aceleia la care „pusese umărul“ alături de cei doi ciraci ai săi, pe cînd eu, în cartea condamnată de ei fără să fi pus măcar mîna pe ea, le-am denunțat ca fiind cărți care fac apologia „Holocaustului unic“ – deci sunt cărți eminamente false, dar sunt „fabuloase“ doar în sensul că se fabulează copios, autorii copiindu-se unii pe alții și difuzînd aceleași clișee propagandistice.

În ciuda acestei idei crețe marca Mihail Neamțu-Fariseul, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării nu „s-a sesizat“. Dar, în mod cert, Dar Mihail Neamțu-Maleficu’ și/sau Sabin Orcan-Oblio, care au conchis că Poliția și Parchetul sunt „înțepenite“ – Șercan dixit! – și nu mă bagă la gherlă, cum zice Legea 217/2015, au transmis sugestia celor interesați. Ca atare, fostul contabil de la Întreprinderea de Colectare și Valorificare a Sticlelor și Borcanelor, Aurel Vainer, care băgase mîna în „borcanul cu miere“ – actualmente președintele Federației Comunităților Evreiești din România (F.C.E.R.) –, împreună cu alt farsor, Liviu Beliș, președintele Asociației Victimelor Holocaustului De-nu-știu-unde, s-au sesizat pe ei și au înaintat adresa cu nr. 2306/14.11.2017, intrată la C.N.C.D. cu nr. 6508/11.12.2017, iar C.N.C.D., cu promptitudine, a format dosarul nr. 644/2017 și, cu adresa nr. 6536/14.12.2017, mă invită, „în calitate de parte reclamată în data de 16.01.2018, la ora 10.30, la sediul C.N.C.D.“, ca să mă judece (vedeți facsimilele).

Aurel Vainer, președintele F.C.E.R., are un pluton de juriști jidani – perfizi ca aproape toți jidanii – și știe că prin pîra comisă la C.N.C.D. nu are nici o șansă de cîștig, deoarece, pe de o parte, C.N.C.D. nu este competent în materie, iar, pe de altă parte, conducerea C.N.C.D. știe că, în dosarul format intervine excepția litispendenței. În virtutea excepției litispendenței, pîra lui Vainer și Beliș trebuie respinsă din start întrucît, anterior, se formulaseră, deja, plîngerile penale contra mea comise de impostorul Alexandru Florian și vameșul cu dosare penale mușamalizate Maximilian Marco Katz, în curs de analiză de către organele de urmărire penală. Prin această prismă, reiese și mai clar că acțiunea lui Vainer & Beriș nu constituie decît o nouă materializare a hărțuirii mele juridice – în odioasei baza O.U.G. nr. 31/2002, a lui Adrian Năstase, și a criminalei Legi 217/2015, a lui Klaus Iohannis – de către acești doi indivizi pentru faptul de a-mi fi manifestat libertatea de opinie și libertatea de exprimare, asigurate de articolul 30 al Constituției!

În fond, acești patru ticăloși, A. Florian, M.K. Katz, A. Vainer și L. Beriș – reprezentanții jidanilor autohtoni, în număr de „circa 3.000 de persoane“, cîți pretinde Katz că ar mai fi rămas –, dacă ar avea ceva de comentat, n-au decît să scrie și ei o carte de 808 pagini (plus cele care vor fi în volumul al doilea!), în care să mă contrazică cu argumente irefutabile și nu clișeele preluate de la unii la alții.

Să mai repet vorba aia a lui Victor Ponta?! Nu, n-o mai repet, fiindcă ăștia ar putea zice că incit la lichidarea alogenilor și a altor trădători de neam, de țară, ca alte Mihail Neamțu-Jegu’, Sabin Borcan-Orcan, Gabriela Firea, Liviu Dragnea ș.a.

Cât despre Mihail Neamțu, ca doctor în teologie, el este cel mai vinovat. Căci el cunoaște și aceste versete din Vechiul Testament:

„29. Atunci a adunat David tot poporul și s-a dus asupra cetății Raba, s-a luptat împotriva ei și a luat-o.

Și a luat David de pe capul regelui ei coroana, care era de un talant de aur și cu pietre scumpe, și a pus-o pe capul său; a luat și foarte multă pradă din cetate.

Iar pe poporul care se afla în ea l-a scos și l-a pus sub ferăstrău și sub grapă de fier și sub securi de fier și l-a aruncat în cuptoarele de ars cărămidă. Așa a făcut el cu toate cetățile Amoniților. După aceea David s-a întors la Ierusalim cu tot poporul“ (2, Regi, 12, 29-31).

Mihail Neamțu-Mistificatoru’ cunoaște aceste versete, dar nu vorbește despre ele, fiindcă ar fi silit să-mi dea dreptate: anume că nu a existat nici un „Holocaust unic“ al jidanilor – cum le place ăstora să-l denumească!

Dimpotrivă, versetele de mai sus atestă că iudeii biblicului David – adică „jidanii“, cuvînt provenit, prin firească deformare fonetică, din germanicul Juden, la rîndul lui provenit din latinescul judaeus/i – au comis, la propriu, primul holocaust autentic din istoria lumii, consemnat, cu trufie, de ei în Biblie, contra popoarelor pe care le atacau: după ce i-au hăcuit, i-au tranșat pe amoniții din Raba – căci asta înseamnă că „i-au pus sub ferăstrău și sub grapă de fier și sub securi de fier“ –, apoi „i-au aruncat în cuptoarele de ars cărămidă“, adică i-au incinerat, „i-au ars de tot“: i-au holocaustat, în sensul propriu al termenului! „Așa a făcut el cu toate cetățile Amoniților“!

Cu cîteva excepții – ca Ecleziastul, Cîntarea Cîntărilor, Psalmii etc. –, Vechiul Testament – și îndeosebi Pentateuhul, care formează baza Thorei, adică a Talmudului – nu constituie decît „un lung șir de crime și nelegiuiri săvîrșite de conducătorii evrei. Crimele și nelegiuirile lor continuă și azi, nestingherite de nimeni“!

Cu toate studiile lui în teologie, Mihail Neamțu-Păcăliciu’ a ajuns cu fabulațiile sale să îi întreacă pe jidanii holocau$tiști: ăștia pretind, de peste 150 de ani, că, în „Holocaustul unic“, „vor fi omorîți“, apoi că fuseseră omorîți 6 (șase) milioane de jidani: între anii 1869-1945 au „prezis“ că „vor fi omorîți 6 milioane“, iar din ianuarie 1945 – cînd nici nu se terminase războiul și nu se făcuse nici o statistică a morților –, au pretins că, deja, fuseseră omorîți 6 milioane de jidani „de către Germania și aliații ei“ (deci, inclusiv de către România!); dar Mihail Neamțu-Mincinosu’ a ridicat potul la „zeci de milioane“! Probabil ca să îi dea jidanii și lui mai mulți euroi sau dolărei pentru propaganda holocau$tică la care se pretează ticălosul. Cuvîntul „zeci“ înseamnă minimum „două zeci“: deci minimum 20 de milioane de persoane omorîte numai în fîșia indicată de acest individ farsor, fariseu și ticălos, cu doctorat teologic la Londra! Adică aceeași cifră de morți pe care U.R.S.S. a declarat-o că ar fi reprezentat pierderile din rîndurile Armatei Roșii și ale populației civile sovietice! În prefața cărții, Timothy Snyder  precizează: „În mijlocul Europei, în plin secol XX, regimurile nazist și sovietic au ucis aproximativ paisprezece milioane de oameni. Aria în care au pierit aceste victime, Tărâmul Morții, se întinde din centrul Poloniei până în partea apuseană a Rusiei (…). Paisprezece milioane de oameni au fost asasinați în numai doisprezece ani, între 1933 și 1945, cât au fost Hitler și Stalin la putere. (…) Cel de-Al Doilea Război Mondial a fost cel mai ucigător conflict din istorie, și cam jumătate dintre soldații care au pierit pe fronturile din întreaga lume au căzut aici, în această regiune, în zona morții. Și, totuși, nici măcar unul dintre cei paisprezece milioane de oameni nu era înrolat în vreo armată. Majoritatea erau femei, copii și bătrâni; nimeni nu avea arme; mulți fuseseră jefuiți de tot ce aveau, până și de haine.

Auschwitz este cel mai cunoscut loc în care s-au masacrat oameni din zona morții. Azi, Auschwitz reprezintă Holocaustul, iar Holocaustul – răul unui veac“. Că veni vorba de Auschwitz, pe care Snyder în ridică la nivelul de simbol al „Holocaustului“ cu Hî mare, e de reținut că el și-a publicat cartea în 2010, iar editura Humanitas a tipărit-o, prompt, în 2012. Dar, David Irving își publicare faimosul articol „Cuirasatul Auschwitz“ în 1990, în care releva că devenise ridicolă gonflarea cazului „Auschwitz“ ca simbol al „Holocaustului“, motiv pentru care „Cuirasatul Auschwitz trebuie scufundat“. În cartea mea am citat din acest discurs:

«V-am prevenit în prima parte a acestui monolog că nu voi arăta respect pentru ceea ce e de bon-ton şi pe unii i-a contrariat când am declarat: Scufundaţi cuirasatul Auschwitz! Dar noi nu mai avem nevoie să scufundăm Auschitz-ul, deoarece echipajul Auschwitz-ului, ca Beate Klarsfeld, Wiesenthal-ii, Elie Wiesel şi restul s-au luat la bătaie între ei, lovindu-se cu pumnii, se înjură, iar vasul, ajuns acum între aisberguri, deja l-au părăsit şi ei. Au început să coboare steagul de luptă de pe cuirasatul Auschwitz. Au dat jos placa memorială care vorbea de patru milioane de victime şi au mai lăsat din preţ, punând o placă nouă, cu numai un milion de victime (vezi fig. 47). Evident că acesta nu este finalul poveştii. Sunt convins că e doar un „memorial intermediar“. Cred că placa e de carton, deoarece nu are sens să iroseşti bani pe una de marmură când ştii că peste câteva luni trebuie iarăşi să o schimbi. Va trebui s-o schimbe, evident, fiindcă este întru totul falsă. Nu afirm că numai un milion, nu sunt dispus să dau nici un număr de morţi la Auschwitz.

Nu ştim exact numărul de morţi. Ruşii ne-au ajutat. Ei au publicat anul trecut, în 21 septembrie 1989, registrele mortuare de la lagăr. Aceasta a fost o lovitură fatală pentru cuirasatul Auschwitz, pentru echipajul său, deoarece ruşii, prin publicarea registrelor mortuare ale lagărului Auschwitz – care acoperă integral anul 1942, aproape integral anul 1943, și incomplet anul 1944 – au arătat, prin aceste 46 de registre, că la Auschwitz au fost cu totul 74.000 de morţi (74.000 de morţi din felurite cauze)».

Din 1990 pînă în 2010, cînd și-a publicat cartea, Snyder a avut, timp de două decenii, răgazul necesar să se documenteze și pe acest aspect, dar nu a făcut-o în mod deliberat: el nu are în bibliografia cărții sale nici o referință la vreo lucrare a istoricilor ziși „revizioniști“ – numiți în mod abuziv și denigrator „negaționiști“ – nici măcar să-i înjure! Nici el nu știe de Audiatur et altera pars! Halal obiectivitate holocaustică! Dar corul osanalelor este puternic: „O lucrare magistrală… relatarea lui Snyder este captivantă, enciclopedică“, pretinde revista Foreign Affairs. Păcat că nu este și corectă, căci face apologia holocau$tului.

Așadar, Timothy Snyder socotește că victimele civile comise de sovietici și naziști, în 12 ani, în tot teritoriul european controlat de ei – de la Berlin la Moscova –, ar fi de „14 milioane de oameni“, iar Mihail Neamțu-Ticălosu’ pretinde că ar fi fost de „zeci de milioane“ în vremea ultimului războiului mondial, 1941-1945, numai în fîșia indicată de el, incluzînd și Transnistria! Adică a uitat ce scria – dacă o fi citi-o! – în cartea la care el și gorobeții lui „au pus umărul“ să fie tipărită!

Vedeți cum poate să falsifice Istoria și să denigreze România Mihail Neamțu-Ticălosu’, bazîndu-se pe cartea „unuia dintre cei mai talentați tineri istorici ai Europei contemporane“ (The Nation), dar apologet arhi-lăudat al „Holocaustului“ scris, cum ziceam, cu Hî mare și nu cum ar trebui, de fapt, holocash sau holocau$t?! De altfel, în antetul coperții-față a cărții lui Snyder e pusă osanaua făcută de Anthony Beevor, despre care, în cartea mea am relevat că este un alt mare apologet holocau$ti$t improvizat.

Aceștia sunt „marii istorici“ invocați de Mihail Neamțu-Maleficu’!

Radu Gyr asasinat a doua oară, a treia, a patra…!

Prin atitudinea lui cameleonică, ipocrită, perversă față de Radu Gyr, Mihail Neamțu-Jidănitu’ este reprehensibil în cea mai mare măsură, deoarece, ca om de cultură român, el se face exponentul neocominterniștilor – adică al urmașilor juden-bolșevicilor care au condamnat cultura română după 1945 și, așa cum s-a spus, prin presiunile comise de Alexandru Florian et comp., îi asasinează a doua oară pe corifeii spiritualității românești din epoca interbelică, analizați în impresionanta și ignorata lucrare Enciclopedia valorilor reprimate; carte pe care, evident, Mihail Neamțu-Teologu’-Nesfîntu’-Jegos nu o pomenește niciodată!

În platou mai era un neica-nimeni de la România liberă și a intrat și el în discuție „ca musca-n curu’ calului“, dar Sabin Orcan, ca de obicei, vorbea cel mai tare, efectiv țipa repetând că „dacă nu e caz de balamuc, atunci colonelul ăsta sigur e caz de pușcărie! Și Parchetul nu face nimic!“

Nătărăul de la România liberă l-a asociat la cazul meu „de balamuc“ și pe „generalul Ion Chelaru, care a condus garnizoana din Iași și, apoi, a condus Armata de la cel mai înalt nivel. Pe cînd era la Iași am discutat cu el și am rămas surprins să-l aud că accepta ideile lui Pavel Coruț cu bubulii!“ Acest flaimucea de la România liberă nu și-a dat seama că, prin această sinecdocă, prin cuvîntul-mascotă „bubuli“, Pavel Coruț îi desemna chiar pe jidani! Jidănitul Sabin HOrcan s-a grăbit să-l corecteze pe caraghios, anume că pe generalul invocat de ziaristul flaimucea nu-l cheamă Ion Chelaru, ci Mircea Chelaru – și, vai, ce tragedie națională, internațională și mondială e că există ofițeri ca generalul Mircea Chelaru și „colonelul S.R.I. Vasile Zărnescu, autorul acestei cărți scandaloase, negaționiste“!

Dar nici unul dintre cei patru vorbeți din emisiunea X-PRESS din 5 martie 2017 nu a venit cu vreun argument care să ilustreze existența reală a pretinsului „Holocaust“: toți s-au bulucit să-l condamne pe „negaționistul Zărnescu“ pe baza „legii“, adică în mod absolut dogmatic. După cum vorbeau și mă condamnau fără drept de apel, ei formau o variantă mediatică a celor „patru cavaleri ai Apocalipsei“ din platoul postului B1 TV!

Vorba lui Victor Ponta: „Pe ăștia și să-i împuști este prea puțin!“

Manipularea imagologică a opiniei publice

Dar, fiind, și el, traseist partinic, are, ipso facto, un caracter sordid. Mihail Neamțu-Cameleonu’ perora cu multă emfază: „Cum îndrăznește acesta să nege Holocaustul, cînd mari istorici au confirmat existența lui!“ Dar Mihail Neamțu-Politrucu’ nu indică numele nici unui asemenea „mare istoric“ holocau$ti$t. Sabin (b)Orcan îi ținea isonul, deși nu era cîntăreț de strană, ci doar un abject imprecator. În același timp, era etalată imaginea capturată, anexată aici, și se derula filmul lansării cărții mele HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“.

Or, se vede că eu țineam în mînă și arătam auditoriului cartea lui Josef Kastein, care este, și el, unul dintre cei mai mari istorici jidani, History and Destiny of the Jews. În această carte a sa, Josef Kastein afirmă cu nonșalanță (preluînd chiar opiniile unor rabini!) că, de exemplu, biblicul Moise, ducerea jidanilor în „robie“ și, apoi, „fuga din Egipt“ (cum se zice la jocul de „table“) nu au existat – sunt simple legende culese și compilate din textele care circulau în străvechea Antichitate. Încă de la începutul cărții, Josef Kastein clarifică: «The nations they encountered called them the people „from the other side“ of the river. The Hebrew for „the other side“ is ’eber. Those who hailed from the other side were ’Ibrim, or în English, „Hebrews“. These migrations occurred about the beginning of 2000 a.c.».

În românește: «Neamurile cu care s-au întâlnit i-au numit poporul „de pe celălalt mal“ al râului. Cuvântul ebraic pentru „celălalt mal“ este ’eber. Cei care au venit de pe această cealaltă parte au fost ’Ibrim, sau, în engleză, „Hebrews“. Aceste migrații s-au produs la începutul anului 2000 î.Hr.»

Așadar, cuvîntul făcut cu forcepsul lingvistic și propagandistic „Hebrews“, „evrei“, nu desemnează un „popor“ – căci un popor „evreu“ și o limbă „ebraică“ nu au existat niciodată –, ci e o noțiune topografică: îi indică pe „cei de pe celălalt mal“. Josef Kastein este numele de scriitor al celui al cărui nume real este Julius Katzenstein (1890-1946). Iată, deci, că avem și aici un Katz…, care este un istoric faimos și onest, spre deosebire de Katz „al  nostru“, Maximilian Marco Katz, care este un jidan cu dosare penale mușamalizate, dar care are, și el, un nume real: Moise Marcu Katz! De jidanul Moise Marcu Katz îmi place, cît de cît: a dat în judecată Federația Comunităților Evreiești din România (F.C.E.R.)!!! Vorba aceea: „Întărîtă-i, drace!, ’că și mie-mi place!“

Dacă ar fi fost un ziarist onest, obiectiv, apărător al adevărului – dar C.N.A. a demonstrat, deși tardiv, că nu este și l-a și amendat pentru asta! – și nu un mizerabil apologet holocau$ti$t, atunci Sabin Orcan-Farsoru’ m-ar fi chemat și pe mine în emisiunea sa, ca să mă facă de rîs cu demonstrația lui zdrobitoare. (Evident, i-a fost frică: te pui cu un colonel al S.R.I.?!) Dar, nătărăul și-a dat cu „firma-n cap“ încă de la începutul demersului său, punînd filmul lansării cărții în maniera „mute“ și țipînd în platou, cu ochii bulbucați, fiind în criză holocau$tică: „Iată cu ce patos vorbește!“ – dar nu se auzea decît patosul său, fiindcă filmul era „mut“, ca pe vremea lui Chaplin!

*) Material de informare și documentare; toate responsabilitățile privind exactitatea datelor și termenilor, notele peiorative și/sau pamfletare revin autorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*