$uport€ri antiromâni ai „holocaustului“ (2)*

Mihail Neamțu-Fariseu’

Dar atunci, în noiembrie 2012, în mod întemeiat, s-a relevat și jigodismul „patriotului naționale“ de paradă, „filosof și publicist“, Mihail Neamțu-Fariseu’:

«Un individ pe nume  Mihail George Neamțu  a recitat poezia „Ridică-te, Gheorghe, Ridică-te, Ioane“, scrisă de Radu Gyr, la congresul partidului său, ARD (PDL+PNTCD). Imediat, un centru pentru monitorizarea și combaterea antisemitismului s-a sesizat și l-a acuzat pe recitator că „a ales să promoveze ideologi legionari, care au fost şi rămân responsabili pentru crimele comise împotriva cetăţenilor români vinovaţi de a se fi născut evrei“!? Mai mult, același centru spune că personajul în cauză nu poate „să invoce lipsa sa de educaţie cu privire la crimele împotriva umanităţii comise de legionari“, iar Radu Gyr este un individ „de la marginea istoriei care poartă responsabilitatea multor crime împotriva umanităţii“. (…)

Orice român adevărat se simte înfuriat de tupeul acelor urmași ai negustorilor alungați din Templu, care-și permit să-l acuze pe Radu Gyr, așa cum o făceau bolșevicii în anii ’50.

Cu toate acestea, altceva nu trebuie niciodată uitat. Și anume că acești negustori de conștiințe n-ar fi nimic aici dacă nu ar fi sprijiniți de o mână de Iude autohtone. Între ei stă la mare cinste chiar recitatorul de serviciu, respectiv Mihail George Neamțu.

Deși poartă numele apărătorului dreptății și al Legii Creștine, d-l Neamțu nu are nimic sfânt în el. Pentru că un om cu asemenea sentimente nu ar fi reacționat așa cum a făcut-o d-l Neamțu când a fost „acuzat“ de „centru“: „Când am recitat „Ridică-te, Gheorghe“, am vrut să onorez memoria țăranilor uciși de comuniști, iar nu să cauționez aberațiile politice din tinerețea lui Gyr. Ele sunt respingătoare și stupide. Legionarismul a fost o aberație politică, combinînd extremismul naționalist, recursul la crimă și cultul morților“.

Stupefiant! Cine se plânge de „cultul morților“ la creștini… un TEOLOG! De necrezut. Să ajungi să reproduci, ca teolog, acuzațiile ateismului la adresa creștinismului, doar pentru a-ți scăpa fundul politic… este degradant. Înjositor. Jegos».

Mihail George Neamțu-Nesfântu’ este atît de jegos încît, în tandem cu alt „român“ verde, Mihai-Răzvan (Austro)Ungureanu, se folosește de banii penticostalilor pentru a obține un loc în Parlament. (De fapt, sectele neoprotestante sunt născociri jidovești pentru a sparge unitatea catolicismului. Elocvent este, în acest sens, postul TV Alfa și Omega, care face, preponderent, propagandă Israelului și talmudismului.)

Fac o precizare esențială, pentru a elimina o greșeală comisă de redacția revistei Codrul, semnatara articolul de mai sus, greșeală iterată constant, din păcate, din cauza necunoașterii problemei, de aproape toți autorii materialelor pe această temă: jidanii actuali – de la noi și de aiurea – nu sunt „urmași ai negustorilor alungați din Templu“, ci, în toată lumea, în proporție de circa 95 la sută, sunt descendenții (k)hazarilor – neam turco-mongol, fără nici o legătură cu jidanii contemporani lui Iisus Hristos (care rămăseseră descendenți din Iuda, Benjamin și Levi, căci urmașii celorlalți nouă fii ai lui Iacob se pierduseră în neantul Istoriei), (k)hazari cărora, pe la anul 740, li s-a impus cultul iudaic, în varianta talmudică, de către regele lor, Bulan. Descendenții pretinși biblici, așa-numiții jidani sefarzi, îi urăsc de moarte pe jidanii-descendenți-hazari, numiți jidani așkenazi, care, practic, au cucerit Palestina – deși așkenazii nu au nici o legătură cu ea, cu „pămîntul sfînt“. Sefarzii nu-i suportă lîngă ei pe așkenazi și, de aceea, au sinagogi separate; dar nu-i suportă nici sub pămînt: au și cimitire separate!

Să revenim „la oile noastre“, la Mihail Neamțu-Maleficu’. În cadrul campaniei contra lui, l-au luat în tărbacă inclusiv mercenarii „monarhiști“ și anti-legionari de la Antena 3 (Mihai Gâdea, Răzvan Dumitrescu, Adrian Ursu & comp.) pentru că „face propagandă legionară“, așa că Mihail Neamțu-Iudă a uitat de patriotism și de naționalism și, ca orice fariseu, și-a pus cenușă-n cap! Dar a intrat în cloaca scribilor de maculatură holocaustică, aducătoare de mangoți, inaugurată postbelic de impostorul Elie Wiesel. Într-o emisiune X-PRESS de la sfîrșitul lunii octombrie 2017, M.G. Neamțu-Iudă s-a lăudat că tocmai venise din S.U.A., unde a stat trei luni! Ce a făcut acolo? Cine i-a plătit transportul, cazarea, masa, plimbările etc.?! Ce serviciu are? Din ce trăiește Mihail Neamțu-Jegosu’?!

Jigodismul jidanilor și al apărătorilor lor este atestat inclusiv de faptul că ei știu, dar trec sub tăcere, faptul că „legionarul“ Radu Gyr – care, nici mai mult, nici mai puțin, ar fi comis, auziți!, „crime contra umanității“ –, pe cînd era subsecretar de stat la Ministerul Cultelor și Artelor – adică în vremea „statului legionar“ –, a înființat Teatrul Barașeum, caz unic în lume, teatru care funcționează și acum, dar sub numele Teatrul Evreiesc de Stat, care montează piese numai în limba idiș!

Dar, dintre lichelele noastre, relevăm și alți $uport€ri ai holocaustului, în persoana primăriței Gabriela Firea (în viitor și Pandele). Astfel, Valentin Roman îi face un rechizitoriu dur, din cauza promisiunii înființării viitorului muzeu al holocaustului și al istoriei jidanilor, pe care este necesar să îl cităm în întregime datorită valorii sale antologice.

«Faptul că primărița Bucureștiului, madam Gabriela Firea, este o habarnistă probată în multe rânduri nu mă miră. Ba chiar pot și putem trece lesne și zâmbind peste anumite tâmpenii cu caracter pandelicesc pe care ea le debitează deseori. Însă atunci când vine vorba despre demersuri ce vizează atacuri la identitatea națională și la istoria noastră, atunci nu mai este de glumi

Recent, primărița Firea și-a exprimat susținerea înființării, în București, a unui Muzeu al Holocaustului și al Istoriei Evreilor, precizând că acesta „va demonstra lumii că românii nu-și uită istoria“. În cadrul parteneriatului, P.M.B. ar putea acorda un sediu în folosință Institutului „Elie Wiesel“, iar acesta va identifica fondurile necesare amenajării muzeului. Iar blestematul institut, sugativă din banul public, subvenționat de ani întregi de la bugetul de stat pentru a acționa tot mai fățiș împotriva românilor și românismului?! Vă reamintesc că reprezentanții aceluiași institut sunt cei care susțin, printre altele, că purtarea costumului tradițional românesc reprezintă un semn de aderare la ideile… Mișcării Legionare și că acest lucru ar trebui interzis.

Gabriela Firea, citată de presa locală, spune că „Suntem convinși de importanța acestui proiect. Îl susțin din toată inima, pentru că va demonstra lumii că românii nu-și uită istoria, iar părțile sale întunecate trebuie reamintite mereu generațiilor viitoare. Bucureștiul va arăta prin crearea acestui muzeu că stă în puterea oamenilor să nu uite suferințele prin care au trecut copiii, femeile și bărbații evrei“.

Cum îți permiți tu, o persoană care nu are cunoștințe elementare privind istoria românilor, să vorbești în numele nostru și să iei decizii care pot avea un efect dezastruos pe termen lung în ceea ce privește modul în care cei tineri vor fi informați cu privire la trecutul poporului din care fac parte?

În același timp în care primărița asta susține astfel de proiecte, vă reamintim că Muzeul Național de Istorie a României încă mai așteaptă, de ani buni, fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor de reparație. În plus, în București există o serie întreagă de alte muzee ori case memoriale aflate într-o stare avansată de deteriorare. Că din muzeele noastre dispar artefacte inestimabile cu duiumul și iau calea străinătăți, ajungând prin case de licitație din Occident, nu mai zic nimic oficialii noștri. Însă astea sunt românești, astea nu reprezintă priorități pentru cei cu sufletul vândut și slugi ale Tel Aviv-ului.

Deja se fac presiuni mari pe tărâmul istoriei pentru a se implementa ideea precum că evreii ar avea pe teritoriul românesc o prezență milenară. Să fie asta încă un pas către înrădăcinarea ideii cum că ăștia ar avea ceva drepturi pe aici, mai presus de ale noastre? Nu m-ar mira…».

Gabriela Firea, $uport€ră a holocaustului

Primărița făcută cu forcepsul, Gabriela Firea, și-a ținut promisiunea: în mod samavolnic, cu încălcarea legii,  a dat Palatul „Dacia“ „institutului național“ I.N.S.H.R.-„E.W.“ ca să îl facă muzeu al holocaustului și al istoriei jidanilor! Legat de acest fapt, iată ce susține marele ticălos Radu Ioanid-Sperjuru’: „Potrivit lui Radu Ioanid, muzeul de la București ar urma să cuprindă o parte dedicată perioadei atroce a Holocaustului și o alta istoriei poporului evreu“. Etapa „atroce a Holocaustului“ este localizată, se înțelege, în România, de vreme ce muzeul va fi în București! Vedeți cum ne învinovățesc acești jidani nemernici prin orice acțiune a lor sau luare de cuvînt?!

Din cauza acestui act ilegal, antinațional, eminamente antiromânesc, internauții au pus în circulație o nouă înjurătură: „Firea-i a dracului!“ Născocirea acestei înjurături, foarte nimerite, a fost înlesnită de faptul că, spre deosebire de suita de nume anterioare, Gabriela Vrânceanu, forma ironică Gabriela Vrânceanu-Știrea, apoi Gabriela Vrânceanu-Firea, apoi să rămînă, ca acum, Gabriela Firea, individa nu și-a zis, în ca forma anterioară și intermediară, și Gabriela Firea-Pandele, ca, după aceea, să rămînă la forma finală și firească, Gabriela Pandele. De ce nu și Pandele?! Îi este rușine cu numele de Pandele sau pentru că Florentin Pandele și-a obținut, și el, un doctorat în „științe militare“, dar „titlul de doctor în științe militare i-a fost retras pe 21 decembrie 2016 pentru că s-a dovedit că teza de doctorat a fost plagiată“?!

O altă dovadă irefutabilă că Gabriela Firea este atît o „habarnistă“, cît și o lichea monarhistă, într-o republică parlamentară, rezidă în propunerea ei recentă ca „Piața Victoriei“ să fie redenumită „Regele Mihai“! Ziarista Ioana Ene Dogioiu, după ce, anterior, scrisese două articole cu aceste titluri antologice, „Gabriela Firea, un pericol public“, și „Ciclonul Firea, dezastrul Bucurestiului“, o trage de urechi în modul cel mai pedagogic, spunînd că habar nu are de istoria Bucureștilor și relevînd că numele de „Piața Victoriei“ fusese dat acestui loc de regele Carol I, după victoria din Războiul de Independență și nu este cazul ca denumirea să fie schimbată. În același sens, Cristian Tudor Popescu, în stilul său frust și sincer, se exprimă direct, renunțînd la aerul de gentleman pe care îl arborează uneori, și, copiind discret ideile Ioanei Dogioiu, scrie, cu ironia sa caustică: „Doamna Firea e ignorantă și are tupeu: a dat cu Regele Mihai defunct în Carol I“!

Apoi, primărița parvenită a Capitalei a organizat, cu deplină obsecviozitate, între 15-22 octombrie 2017, ediția a doua a festivalului internațional de teatru idiș „141 de teatru idiș în România“. Iată, deci, cum Gabrielei Firea îi revine, și ei, „meritul“ științific de a recunoaște că jidanii vorbesc în limba idiș și nu în limba „ebraică“ – limbă care, repet, nu a existat niciodată! –, întrucît limba idiș este limba hazarilor, cărora li s-a impus adoptarea cultului talmudic (iudaic), devenind, între timp, jidanii așkenazi. Despre lichelismul funciar al Gabrielei Firea puteți citi, cu detalii picante – precum faptul că s-a măritat cu primarul Pandele înainte de a se încheia anul de doliu de după răposatul Firea –, în cartea lui Cornel-Dan Niculae, Politica filo-sionistă a României.

Redau aici fragmentul de început al subcapitolului referitor la ea, deoarece conține, in nuce, toată obediența (pentru Sabin Orcan-Odiosuʹ: asta înseamnă „slugărnicia“) filo-sionistă manifestată de Gabriela Firea-Pandele mai tîrziu.

«Jurnalista de P.S.D. Gabriela Firea a fost aleasă primar al Bucureștiului în 5 iunie 2016. În același timp, primar al Sectorului 6 devenea unul Gaby Mutu, pe care trecutul îl leagă, cum vom vedea, ca și pe Firea prezentul, de mafia lui Bittner, evreul de casă al ex-premierului Adrian Năstase.

Mai înainte vom evoca momentul deplasării ei în Israel, la începutul anului, în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016, împreună cu președintele Partidului Social Democrat (P.S.D.), Liviu Dragnea. În plin an electoral în România (alegerile locale și parlamentare), vizita delegației P.S.D., condusă de Dragnea și Firea, venea oficial „la invitația lui Isaac Herzog, liderul Partidului Muncii din Israel. Mai în glumă, mai în serios, unii pesediști spun că Dragnea se duce „să ia lumină de la Ierusalim“, dată fiind „linia politică“ de apropiere a P.S.D. de politicienii evrei, inaugurată de social-democrații dâmbovițeni încă de pe vremea lui Adrian Năstase“ (stiripesurse.ro).

În 19-23 ianuarie, Dragnea, Firea și echipa (alți doi P.S.D.-iști și cu evreul Silviu Vexler, reprezentantul de 28 de ani al Comunității evreiești din România) s-au întîlnit – căutînd ajutor pentru a veni, Firea în fruntea Bucureștiului, iar P.S.D.-ul la guvernare – cu primul-ministru Netanyahu și cu mai mulți miniștri izraelieni și membri ai Likud sau ai sioniștilor din Knesset. În funcție de interesele de afaceri izraeliene în România, ei au avut discuții confidențiale cu miniștrii evrei ai Sănătății (Yaakov Litzman), Informațiilor (Gilad Erdan), Energei (Yuval Steintz) și Imigrației (Zeev Elkin), dar și cu Yuli-Yoel Edelstein, președintele Knessetului, sau cu fostul ministru evreu de Externe Tzipi Livni, bun cunoscător al României, sau cu Yoseph Yonah, președintele „grupului parlamentar de prietenie Israel-România“, membru al Knessetului din partea Uniunii Sioniste. Au fost și la Yad Vashem, la „Memorialul Holocaustului“, apoi au discutat cu „reprezentanții comunității“ evreilor originari din România despre doleanțele acestora. Așa s-a întors Dragnea în țară, cu „Legea defăimării“ în dinți, care să interzică orice blamare a vreunui evreu de către un român.

Vizitele lui Dragnea în Israel s-au îndesit cam de la începutul lui 2014. Astfel, la 13 ianuarie 2014, în calitate de vicepremier al României, el participa, la Ierusalim, la funeraliile fostului premier izraelian Ariel Sharon, apoi, în iunie 2014, se deplasa, împreună cu tot guvernul român pesedist, într-o delegație condusă de premierul Ponta, la a doua ședință mixtă a guvernelor României și Israelului, tot la Ierusalim, pentru alte gheșefturi (a se vedea, cîteva rînduri mai sus, capitolul Aproape tot guvernul Ponta în Israel, după Băsescu).

Cînd Dragnea era cu Gabriela Firea în Israel, în ianuarie 2016, premierul evreu Netanyahu își amintea și îi mulțumea lui Dragnea că „în vremea în care a fost vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale – în guvernarea Ponta – … a fost implementată legislația privind acordarea pensiilor de urmaș pentru victimele Holocaustului și cei care au prestat muncă forțată“ (citat din Realitatea evreiască, nr. 466-467, februarie 2016, revistă a comunității evreiești din România). Aceste pensii acordate de Româna urmașilor „victimelor Holocaustului“ (ce se duc în România spre unii rromi, dar și spre mulți evrei din Israel) sunt un mister pentru români, în acest sens exprimîndu-se și d-l colonel S.R.I. (r.) Vasile Zărnescu: „… circulă tot mai insistent zvonul că guvernele postdecembriste, pe lîngă restituirile ilegale de averi pentru unii jidani care s-au întors după ce părăsiseră țara după 1945 și primiseră despăgubiri la emigrare, acum plătesc și ʺdespăgubiri de holocaust” unor așa-ziși ʺurmași ai victimelor holocaustului” (Vasile Zărnescu, Holocaustul – gogorița diabolică). (…)

Dragnea mai venea la premierul Netanyahu cu aceleași promisiuni făcute și la întîlnirile anterioare, cum că România va fi „poarta de intrare a Israelului în Uniunea Europeană“, dar că românii nu vor respecta directiva U.E. de sabotare a „produselor de export izraeliene fabricate în Cisiordania, Gaza și Ierusalimul de Est (colonii evreiești ilegale). „Noi nu putem fi de acord cu decizii din cauza cărora suferă cetățenii, cum ar fi etichetarea produselor izraeliene“, zicea Dragnea în Israel. (…)

Cel mai importat a fost atunci, în Israel, pentru P.S.D., Dragnea și Gabriela Firea faptul că sprijinul evreilor pentru ei s-a concretizat în formarea și angajarea unei echipe de consilieri izraelieni care să o ajute pe Firea să cîștige alegerile ca primar al Bucureștiului, iar P.S.D.-ul alegerile parlamentare din același an. Totul era un aranjament de culise păstrat absolut secret. Românii nu știau, atunci, în ianuarie, cine va fi candidatul P.S.D. la Primăria Capitalei (aveau să afle abia în 18 martie 2016), dar izraelienii știau, deja, ca și faptul că din acest motiv se afla ea în deplasare la ei. S-a discutat cum va colabora ea, Gaby Firea, ca primar, cu Israelul, în administrarea Bucureștiului, în mai multe domenii, și cum o va face și un viitor guvern al P.S.D.

Abia după cîștigarea alegerilor de către P.S.D., în decembrie 2016, ziarul izraelian The Jerusalem Post dezvăluia că cei doi izraelieni care „au ajutat Partidul Social Democrat din România“, conducînd campaniile electorale a lui Firea și a partidului, erau Moshe Klughaft și Sefi Shaked, datorită „experienței lor cu noile mijloace de comunicare în masă“. Articolul este ilustrat cu două fotografii. Într-una, unul dintre „specialiștii izraelieni în strategie electorală“ apare alături de Gabriela Firea».

„Specialistul“ alături de care stă Gabriela Firea, ridicînd două dește ca să marcheze „spontana“ victorie, este Moshe Klughaft, care, la chelie, seamănă leit cu Sabin Orcan-Oblio. Numai că Firea este îmbrăcată în costum național, ca să îl enerveze pe sionistul Alexandru Florian, care declarase cu furie jidănească deplină că cine nu este țăran, dar se înțolește în costum național „este fascist, legionar“ și, deci, „anti-semit”. Așa că Gabriela Firea basculează între anti-semitism și filo-sionismul clicii anti-românești în care a fost parașutată! Grea problemă pentru creierul tăiat-împrejur al $uport€rului holocau$ti$t Sabin Orcan!

În schimb, Sefi Shaked, coechipierul lui Moshe Klughaft din duetul jidănesc de „experți“ electorali, pare să fie, după nume, rudă cu Ayelet Shaked, deputată în Knesset, care afirmase, în 2012, că „mamele palestiniene trebuie ucise toate, ca să nu mai nască teroriști, sîngele lor să fie pe mîinile noastre, iar casele lor trebuie distruse“.

Ca să poată să îi căsăpească pe palestinieni „cu legea în mînă”, probabil de aceea a și fost numită, în 2015, la vîrsta de 39 de ani, ministrul Justiției în guvernul condus de premierul Netanyahu, de la care au cerut Dragnea și Firea ajutor să ajungă, și ei, la guvernare în România. Ayelet Shaked este de profesie inginer de calculatoare, n-are nici o legătură cu Dreptul, dar „n-are conteză“, căci și Gabriela Firea este de profesie traseistă și e în stare de orice!

După victoria electorală din decembrie, ca să mascheze aranjamentele secrete anterioare, din ianuarie, presa jidănită a început să releve rolul extraordinar al „experților“ jidani, cărora li se datora marele succes electoral obținut de o nulitate ziaristică, Gabriela Firea, care falimentase vreo două ziare, iar pe ecranele Antenei 3 fusese o figură insipidă și doar talentele lucrătoarelor de la cabina de machiaj îi mai îmbunătățeau „imaginea“ și nu „strategii israelieni Moshe Klughaft şi Sefi Shaked, specializaţi în utilizarea new media, s-au aflat în spatele victoriei zdrobitoare a P.S.D. în alegerile parlamentare din 11 decembrie“.

Tot rol de fixare, de întărire a dezinformării opiniei publice îl are și acest mesaj, în care, sanchi!, „strategii“ jidani „îi scot din…“ pe Liviu Dragnea, Gabriela Firea & comp: „Aflaţi în plină criză de imagine după protestele de stradă generate de adoptarea Ordonanţei 13, liderii P.S.D. i-au rechemat de urgenţă pe cei doi consilieri israelieni care au orchestrat campania victorioasă de la alegerile parlamentare. De data aceasta, Moshe Klughaft și Sefi Shaked au misiune şi mai dificilă decât anul trecut. Trebuie să scoată partidul din criza în care s-a afundat“. Această „rechemare de urgenţă“ nu este decît tot o mascare a unor plăți generoase din banul public, plăți din care „parandărătul“ este tot o sumă generoasă, fiindcă visteria țării este bogată pentru asemenea mașinații, pe cînd majorarea pensiilor și salariilor poate să mai aștepte, fiindcă, acum, „nu sunt bani la buget“.

*) Material de informare și documentare; toate responsabilitățile privind exactitatea datelor și termenilor, notele peiorative și/sau pamfletare revin autorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*