Desanturile ONG!

GDS a fost prima unitate de desant a Vestului în România. De abia acum înţelegem cu adevărat complexitatea planului conceput de complotiştii internaţionali pentru destabilizarea ţării noastre, uciderea Ceauseştilor, demolarea unităţilor şi dezagregarea resurselor economice, deschiderea graniţelor, paralizarea structurilor de apărare şi siguranţă naţională şi transformarea României într-o colonie. După deschiderea graniţelor şi anihilarea structurilor de siguranţă naţională, complotiştii au creat în România organizaţii menite să adăpostească agenţii de influenţă.

GDS a fost prima structura de acest gen, creată de complotişti în ţară noastră. La inaugurare au fost prezenţi Silviu Brucan şi George Soros. Lăsând la o parte rapiditatea în crearea de capete de pod, observăm că în primele rânduri ale frontului de destabilizate a întregii societăţi româneşti s-au aflat, ca şi în alte momente cheie ale Istoriei noastre, reprezentanţii evreimii interne şi internatiomale: Silviu Brucan, Petre Român, George Soroș şi mulţi alţi, despre care vom vorbi cu altă ocazie. Este bine să reţinem că întâlnirea lui Silviu Brucan cu George Soros, la Bucureşti, a avut loc pe 5 ianuarie 1990.

Azi, GDS-ul este condus de urmaşii demni de Tache Brucan: Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tismăneanu, Monica Macovei şi alţii. Misiunea acestora, de la început până astăzi, nu a fost să dialogheze cu diversele curente ale societăţii civile, cum ar lasă să se întrevadă din titulatura, ci să dezbine în ritm alert ţara, să vâneze patrioţii şi specialiştii fostului regim. Zeci şi sute de milioane de dolari au fost pompate de Soroș şi de alţii către GDS şi alte organizaţii create ulterior, pentru ca structurile de rezistenţă ale Statului Român să cedeze.

După mai bine de un sfert de veac de regres cultural-educativ, economic, social şi demografic, timp în care o cincime din populaţia activă a României munceşte în economiile altor state, iar starea de sănătate a populaţiei rămase în ţară este sub nivelul celei din perioada Războiului, românii conştientizează că în 1989 au asistat pasivi la punerea în aplicare a celui mai monstruos plan de umilire a unei Naţiuni, a unui popor. GDS latră şi azi, pe aceiaşi arginţi iudaici, împotriva oricărui cetăţean care nu gândeşte ca Soroș, ca Brucan, ca Merkel, ca Hollande, ca Erdogan, ca Obama.

Acum, campania GDS este îndreptată către candidatul la Primăria Capitalei, propus întâmplător de muribundul PNL, Marian Munteanu. În acelaşi front se află şi alte „ong-uri”, plătite tot de Soroș. Agenţii de influenţă ai GDS – Pleşu, Liiceanu, Patapievici, Tismăneanu şi Monica Macovei – luptă alături de Mungiu, Preda, Tapalagă, Pantazi, Buble, Ciutacu şi Drăgotescu pentru acelaşi scop: scoaterea lui Marian Munteanu din cursa electorală care, pe lângă faptul, secundar, că este patriot şi iubitor de Neam, pune în umbră propriul lor candidat, Nicuşor Dan, şef de ong şi soldat credincios al generosului miliardar Soroș.

Tensiunea este maximă în aceste momente şi nu este exclus ca declaraţiile unor reprezentanţi ai Înaltelor Porţi occidentale, la care se închină firavii noştri lideri politici, să influenţeze actuală bătălie electorală din Capitală. Îl sfătuiesc pe Marian Munteanu să nu cedeze, indiferent de presiunile care se fac asupra lui, indiferent ce vor spune şi vor inventa potăile lui Soroș despre trecutul, prezentul şi viitorul lui. În cazul în care PNL cedează la manevrele lui Iohannis sau la mesajele unor ambasadori occidentali obraznici, Marian Munteanu are posibilitatea să candideze fie independent (vezi cazul lui Mircea Diaconu),fie pe listele unui partid nou. Zarva creată în jurul candidaturii lui Marian Munteanu, de către unelte, dovedite că aspiratoare de dolari americani, îi va mobiliza, ca niciodată, pe alegătorii responsabili din Capitală şi Marian Munteanu va deveni edilul lor. Pentru că toată lumea va înţelege că miza alegerilor a depăşit spaţiul Bucureştilor iar bătălia se dă între forţele sănătoase din Capitală şi scursurile finanţate şi susţinute pe faţă de Soroș şi păpuşarii… din spatele lui.

2 răspunsuri la “Desanturile ONG!”

  1. ioan spune:

    Dureros.Adio Marian Munteanu!Ei sunt mai tari,noi praf ți cenușă! Ce n-au reușit Imperiile într-un mileniu cu SABIA au reușit,,ALȚII,,cu banii!

  2. misa spune:

    sa vedem – dupa ce l-au „retras” daca va avea forta sa se mobilzeze ca „idependent”. Timpul este prea scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*