Vrem cu adevărat ca UDMR să stea pe banca de rezerve? Ieșiți la vot!

Știm din date sigure că o mare majoritate a românilor cu drept de vot e supărată pe UDMR pentru felul în care luptă pentru autonomie teritorială chiar de la vârful Guvernului României, precum și din Parlamentul României, din Parlamentul European (de pe locurile țării noastre!) și din administrațiile locale pe care le controlează. Așadar, toate pârghiile statului român sunt folosite împotriva sa fără nicio jenă.

La întrebarea justificată a unui referendum național: doriți să opriți UDMR să destrame România, estimez că răspunsul ar fi DA în proporție de 97 la sută (restul ar reprezenta votanții UDMR, care însă nu sunt toți susținătorii enclavizării etnice), un procentaj zdrobitor. Și atunci de ce nu reușim să scoatem UDMR din jocul murdar al distrugerii statului român pe care îl practică tot mai obraznic?

Soluția se află, de fapt, la îndemâna românilor care dezavuează profund mașinațiunile UDMR împotriva propriei țări (UDMR considerând, probabil, că nu e țara lor, și stând cu ochii ațintiți spre Budapesta). Votul masiv la alegerile europarlamentare reprezintă cea mai la îndemână soluție pentru a ne scuti de rușinea de a auzi din nou în Parlamentul European cum reprezentanții oficiali ai României cer distrugerea ei. Tokes a intuit pericolul de a nu mai primi voturile necesare și s-a refugiat în Ungaria, urmând să ne scuipe în față de la Bruxelles sub drapelul Budapestei. Nicio problemă, vom avea astfel dovada (de care, de fapt, nu știu cine mai are nevoie) că Ungaria este un stat inamic al României, și o vom avea public pentru toată lumea, inclusiv pentru europeni. Dar dacă același lucru îl vor face din nou europarlamentarii UDMR, împotriva lor cum vom lupta? Ei vor avea justificarea că reprezintă România!

Îi invit așadar pe alegătorii români să pună capăt ascensiunii extremiste a UDMR-ului participând masiv la votul pentru europarlamentare pentru a ridica pragul de acces în așa fel încât Sogor Csaba, de exemplu, europarlamentarul UDMR care își susține activitatea la PE sub steagul secuiesc, să rămână acasă. Ar fi un semnal foarte puternic pentru UDMR că nu este dorit în această țară și ar fi o scoatere democratică și eficientă a extremiștilor maghiari din jocul lor pentru secesiune. E la îndemâna noastră, nu are nevoie de aprobarea nimănui și durează doar o zi. Într-o singură zi, putem să-i dăm UDMR-ului o lecție de patriotism pe care să nu o uite niciodată! Apoi putem repeta lecția și la următoarele alegeri parlamentare și, la fel, să-i scoatem pe potentații UDMR din Parlamentul României printr-un simplu vot. Atunci nu vor mai putea participa la nicio guvernare și vor scanda autonomie de pe margine. Nu o să-i mai bage nimeni în seamă, nici în țară, nici în Europa. Secretul succesului lor de până acum a constat în faptul că aveau funcții în statul român, așadar se prevalau de ideea că ei reprezintă pe cineva. Un vot masiv la europarlamentare o să dovedească clar că nu reprezintă pe nimeni decât propriile lor interese.

Așadar, vrem cu adevărat ca UDMR să stea pe banca de rezerve? Ieșiți la vot. Votați cu orice partid românesc sau cu independenții, nu contează, numai ieșiți la vot. Veți da UDMR-ului o lecție usturătoare pe care, vă asigur, nu o vor uita niciodată. Și va fi începutul sfârșitului pentru această organizație extremistă anti-românească. Ne datorăm nouă înșine această curățare a scenei politice de dușmanii din interior. Lasă că avem destui la granițe, nu e cazul să mai întreținem din banii noștri niște inamici periculoși și în propria ogradă!

2 răspunsuri la “Vrem cu adevărat ca UDMR să stea pe banca de rezerve? Ieșiți la vot!”

  1. miksunel spune:

    si cine i-a adus „in chiar varful guvernului României”? Ghici, dle Diaconu

  2. maria ghinet spune:

    cum e posibil sa lasam ungurii sa faca ordine an romania ?
    rusine sa stam cu mainile an san si sa lasam ca strainii sa ne faca ordine an tara noastra romania!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*