„Cadavrul” generalului Ion Mihai Pacepa bate câmpii din nou fără graţie

De câteva zile presa americană e infestată de spusele fantomei fostului general de securitate comunistă Ion Mihai Pacepa. Din 1978, de când şeful securităţii comuniste a fugit în SUA via Germania, nu avem certitudinea că acest trădător ar mai trăi. Dar el face mereu, periodic, valuri în presa occidentală cu afirmaţiile sale parcă create în laboratoarele CIA. După ce a minţit copios în cartea “Orizonturi Roşii”, un manual de manipulare a opiniei publice româneşti, acum vine cu tot felul de declaraţii aberante. Nu înţeleg de ce americanii îl folosesc pe acest general criminal comunist vinovat de crime împotriva umanităţii în timpul regimului Dej şi de crime în vremea dictatorului Ceauşescu să transmită mesaje publice. Pacepa nu a trădat numai securitatea comunistă, ci şi poporul şi instituţiile de apărare ale României. Pentru mine generalul Pacepa rămâne un criminal produs de regimul comunist şi un trădător al neamului românesc a cărui condamnare la moarte este valabilă şi care trebuie comutată în închisoare pe viaţă astăzi dacă îl prind autorităţile noastre. Fapt ce nu se va întâmpla deoarece regimul securisto-comunist al lui Traian Băsescu este o marionetă gonflabilă pentru uzul americanilor şi care transformă România într-o subcolonie bananieră la ordinele Washingtonului.

Ultima aberaţie produsă de “cadavrul” lui Pacepa, pentru că nu cred că mai trăieşte, ci este folosit pe post de fantomă/dictafon pentru intereselele americane în România este următoarea: “Într-un amplu text publicat de portalul WND, general-locotenentul Ion Mihai Pacepa descrie cu lux de amănunte o schemă amplă prin care serviciile secrete ale URSS au creat, controlat şi continuă astăzi să dirijeze terorismul islamic şi o serie de mişcări anti-americane din diverse ţări ale lumii. Potrivit lui Pacepa ultimul val de terorism din lume, inclusiv atacul asupra ambasadei americane din Libia și noile amenințări din partea Iranului, izbucnite aparent spontan ca reacție la filmul „Inocenţa musulmanilor” este opera unei reţele create şi dirijate de Kremlin.” Pe bună dreptatea Vocea Rusiei a reacţionat: “Textul publicat pe portalul WND, în care general-locotenentul Pacepa susţinea că Rusia ar sta în spatele actelor teroriste comise de islamişti, este apreciat de postul de radio de la Moscova drept o pură dezinformare şi plin de gogoriţe „Unul dintre arhitecţii distrugerii regimului Ceauşescu şi totodată cel care a creat „lanţul de iubire” prin care Securitatea şi-a legat destinul post-decembrist de serviciile secrete occidentale, general-locotenentul Ion Mihai Pacepa a decis să reintre în sfera războiului informaţional şi să-şi reîntregească solda care nu i-a mai fost indexată la inflaţie timp de mai mulţi ani.”.

Terorismul islamic a fost finanţat şi încurajat de către CIA şi departamentul de stat american în vremea războiului de eliberare al mujahedinilor împotriva URSS din Afganistan. Osama Bin Laden şi gherilele sale islamice au fost creaţia CIA pentru a lupta împotriva sovieticilor. Să vi acum cu balivernele fantomei generalului trădător Pacepa şi să spui că islamismul e o invenţie sovietică sau rusească se compromite credibilitatea Washingtonului în ochii românilor şi a europenilor în general. Rusia are grave probleme cu islamiştii în Caucaz, Cecenia, Daghestan încât e incredibil şi absurd că Putin sprijină teroriştii arabi. Pacepa a mai produs o perdea de fum pentru a învenina relaţiile dintre popoarele american şi rus.

Trădătorul Pacepa ar trebui extrădat din SUA şi închis la Jilava să-şi ispăşească pedeapsa în urma trădării statului român nu să fie mediatizat cu aberaţii în presa internaţională şi română. Trădătorii rămân trădători toată viaţa şi trebuie să plătească preţul trădării. În 1917, când colonelul Sturdza a trădat armata română şi a trecut la inamic în liniile germane din Moldova, tribunalul militar la condamnat la moarte în lipsă. În 1940 când Ion Antonescu a venit la putere şi s-a aliat cu Germania nazisă, colonelul Sturdza care trăia pe meleaguri germane a cerut sprijinul lui Hitler să fie graţiat în România şi să se întoarcă acasă. Generalul Ion Antonescu spre cinstea lui a refuzat intervenţia lui Hitler în favoarea colonelului Sturdza spunând că un trădător care a trădat armata şi neamul românesc rămâne trădător toată viaţă şi nu-l iartă. Aşa că pentru români şi România, generalul Pacepa rămâne un trădător care trebuie arestat şi încarcerat iar spusele lui luate ca afirmaţii necredibile venite din partea unui trădător. Mediatizarea din nou de către publicaţia Adevărul a spuselor unui trădător, dovedeşte că cotidianul dâmboviţean a devenit o oficină a serviciului de informaţii externe, un fel de subdepartament al intereselor americane în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*