Fotografii pe perete

Ma intreb, constient ca purced la un gest aproape necrestinesc acum in ajun de Paste: Ce bucurii poate avea tanarul poponar soios din imagine, care isi misca fesele creierului in reteaua de socializare facebook, sau feisbuci, cum glumesc tematic atunci cand este vorba despre Remus Cernea, zis Remuci, cersind donatii, atentie si sprijin politic de verde(!), publicand poza unui bebelus pe a carui mana scrie „homosexual”, pangarind in Saptamana Patimilor buna credinta si sfidand morala cu formula „Orientarea sexuala nu este o alegere, nu este o boala”? Va intreb, ce este mai voluptos, mai sanatos si mai curat decat dragostea dintre barbat si femeie, cu cea mai divina finalitate: procreatia, nasterea unui prunc? Deviatii sexuali sunt rebuturi a caror minte bolnava persisita in a-si expune fara rusine „ideologia” despre practicile pacatoase, scarboase si nesanatoase. O turma de idioti pe care alt idiot pervers, Remus Cernea, o vrea in slujba lui. Mi-am jurat sa il impiedic pe acest denaturat sa aiba vreo ascensiune politica. Ar deveni un „model” periculos pentru morala crestina, ne-ar indemna copiii la rebeliuni, la hulirea lui Dumnezeu si a aproapelui heterosexua normal, la practici sexuale denaturate, la apologia lesbianismului, homosexualitatii si transexualitatii. Acest personaj maladiv care nu lispeste de la nici un eveniment al lesbienelor, gaylor, bisexualilor, transexulailor (LGBT), ateilor, antiteilor(!), satanistilor care chiar si in preajma Pstelor crestine, se vrea un guru al unei secte sexuale. Trebuie eliminat din viata publica inca de acum, din faza de aspirant de profesie candidat fara profesie despre care chiar colegii lui din facultatea de filozofie pe care se pare ca nici nu a terminat-o, fiind dezavuat si respins de catre profesori si colegi datorita scapatarilor si firii rebele de homosexual declarat si declasat. Iata ce provocari satanice pune pe tapetul facebook REMUS CERNEA si pe cel al celui mai mincinos si vicios ziar-televiziune, Realitatea penalului Vantu &co, tocmai acum in Saptamana Patimilor instigand la hulirea lui Dumnezeu si a bunelor moravuri.

Acest farsor dosnic si josnic vrea sa fie un model pentru tineri, se vrea parlamentar si chiar presedinte, sa i-o traga poporului unde ii place(!) dupa ce nenorocitii de politicieni paleo- si neocomunisti si securisti i-o trag de 21 de ani…Mascariciul asta a reusit sa indigneze si sa induca o stare de putrnica de dezaprobare pe facebook, platforma pe care se lauda ca are zeci de mii de adepti, cand, de fapt are zeci de mii de ostili, de revoltati impotriva lui si tot mai multi fosti simpatizanti pe care reusise sa ii atraga cu minciuni mieroase, demagogice si prin teribilismul lui de nonconformist fardat aruncat in arena publica pentru diversdiune si fragmentarea electoratului de catre hrebenciuci, cosminiguse, nistoresti, sorinroscastanesti, cristiantudoripopesti, ciuvici, ciutacei, radutudori, vrancenefirea, danegrecu, dragoteste, chireaci… Cam asa ne-am procopsit(!) pe FB cu un personaj de caverna parand mai currrajos, mai currrtenitor la inceput, dar i-am incurrrcat currrand currriculum-ul currrmandu-i currrsa…Multi prieteni ma intreaba de ce il iau in seama, de ce ma dedic demascarii si defaimarii acestui papitoi. Raspunsul meu este simplu si logic: cineva trebuie sa il infraneze si sa il elimine pe impostor, altminteri ar exista un precedent deosebit de periculos pentru romani, s-ar gasi destui oportunisti care sa il imite si chiar sa razbeasca. In nic un caz nu avem nevoie la carma tarii si in dregatorii de astfel de zevzeci contra naturii si moralei crestine. Mi-am asumat aceasta misiune si am satisfactia ca i-am rupt picioarele de lut infipte acolo unde ii place… In vreme ce toti oamenii normali vad in sculptura din imagine a genialului Brancusi un cap delicat de femeie, cu un gat ca de lebada si cu doi sani superbi, simbolul feminitatii si fertilitatii, Remus Cernea a vazut – si a scris si publicat aceasta viziune – un penis cu anexele, pangarind cu obsesia lui bolnava genialitatea artistului, efortul titanic pe care i l-a cerut ca tribut actul dumnezeiesc al creatiei, acela de a inlatura surplusul de material inert, de substanta amorfa, de balast fizic pentru a elibera spiritul…

In sfarsit, trebuie sa fac precizarea ca nu discriminez, nu am nimic special impotriva celor care si-au facut alte obiceiuri sexuale decat cele firesti, ci impotriva celor care, dedandu-se unor astfel de practici greu tolerate au tupeul sa se promoveze, sa se etaleze public…Precum sectele indoielnice care au cotropit Romania precum popoarele migratoare barbare si vor sa asimileze (pseudo)religios romanii, sa ii converteasca si sa ii perverteasca pe amaratii nostri confrati, deturnandu-i de la credinta lor de obarsie ademenindu-i cu tot felul de credinte straine de aceasta tara. Pana si mormonii finanteaza emisari si misionari chititi sa castige la norma adepti dintre crestinii ortodoxi, profitand de saracie, de slabiciunile lumesti, de dezamagirile pricinuite societatii de catre delapidatorii si manipulatorii politici si oligarhici vanduti, tradatori de Neam, de Tara si de Dumnezeu din ultimii 21 de (bruc)ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*