Se vorbește de BINE! Noul curent politic european pătrunde în România!

Zilele acestea mi-am adus aminte de niște frumoase versuri scrise de Adrian Păunescu: „Totuşi, unde-au fost românii, Când a fost tăiat Viteazul?!” din poezia „Capul de la Torda”, cântată atât de sugestiv de Gil Ioniță în cenaclul Flacăra. Versurile mă duc cu gândul „unde au fost românii” de 27 de ani când țara și pământul au fost vândute intereselor multinaționalelor și ambasadelor străine, iar servicii secrete fac jocurile de dincolo de granițe. În timpul „marii revoluției” neo-marxiste a „corporatiștilor” din februarie, când s-a ieșit în stradă și de teama impozitării multinaționalelor, chiar vorbeam cu câțiva prieteni cât ne lipsește acum „vocile neamului”, scriitori demni cu conștiință, care să cheme la resurecție națională și unitate teritorială, ca Ioan Alexandru, Adrian Păunescu sau Grigore Vieru. Vestea dintr-o conferință de presă de la București, că trei partide naționaliste s-au constituit în Alianța BINE formată din PRU, PND și PRM, la care și-a anunțat sprijinul și Gigi Becali, patronul echipei Steaua, nu m-a surprins pentru că pe eșicherul politic românesc lipsește un partid patriotic de factură creștină. E un gol politic nefiresc în Europa democratică de astăzi. România la acest capitol geopolitic a rămas ultima țară din Europa care nu are un partid naționalist de orientare creștină în Parlament, fapt ce dezechilibrează scena politică autohtonă prea mult spre formațiunile globaliste, nivelatoare, anarhice și de stânga, fără să existe un echilibru venit pe partea dreaptă.

Lipsa unui discurs politic naționalist pe scena politică se simte acut în România, care se află într-o profundă criză identitară, demografică și morală. Conform statisticilor în treizeci de ani declinul demografic dramatic va duce aproape la dispariția biologică a națiunii române. Este salutară formarea acum a Blocului Identităţii Naţionale în Europa, respectiv „BINE”, protocolul de constituire fiind semnat duminică, iar cererea de înregistrare la Tribunal urmând a fi transmisă săptămâna aceasta. Corect a punctat și Bogdan Diaconu care s-a delimitat ferm de Victor Ponta sau Daniel Constantin, evidențiind caracterul ideologic naționalist al noii alianțe, care nu va mai face compromisuri cu traseiști politic. Sperăm să se țină de cuvânt! S-a dovedit greșită concepția acceptării traseiștilor în masă pentru partidul naționalist la alegerile din 11 decembrie 2016, lucuru care a confundat în opinia publică PRU cu un fel de PSD 2, fapt ce a favorizat social-democrații lui Dragnea. Identitatea de partid conservator, creștin și apărător al valorilor naționale și a capitalului autohton trebuie să fie paradigma Alianței BINE. E obligatoriu să se uite definitiv de traseismul politic care strică imaginea de partid nou și incoruptibil, ce poate contribui la salvarea România de la marasmul social-economic și moral de asăzi sub diktatul ambasadelor unor mari puteri, ce -și văd doar de profitul lor. Se pot primi oameni de la alte partide doar pe cazuri punctuale și individuale, nu în grup pentru că astfel se diluează caracterul de partid patriotic și creștin, cu ideologie conservatoare conturată și aplicată pe valori identitare.

Înființarea Alianței BINE este prima regrupare a forțelor naționaliste după anii 90, atunci când existau PUNR sau PRM -ul lui CV Tudor, Azi diferența o face faptul că componenta PRU și ND din alianță sunt de respirație național-creștină și de factură tradițională europeană, nu de sorginte ideologică originară național-comunistă ca PUNR sau fostul PRM. Alianța BINE se încadrează în curentul patriotic european al partidelor naționaliste conservatoare care sunt în parlamentele naționale, la guvernare în unele capitale sau în parlamentul european și au conexiuni cu America lui Trump și privesc pragmatic relația cu Rusia lui Putin. Această alianță trebuia să se prezinte înainte de alegerile trecute din 11 decembrie 2016, dar orgolii personale au împiedicat-o să se realizeze. O parte din secretele negocierilor pentru unificarea formațiunilor patriotice și creștine românești din vara lui 2016 le cunosc, o vină pentru nerealizarea unității o poartă, nu actualii lideri Bogdan Diaconu sau Tudor Ionescu, ci un alt lider de alianță națională. S-a tergiversat unificarea parcă intenționat și partidele patriotice au participat dezbinate la alegeri fără să obțină procentul de 5 la sută de a intra în Parlament, România fiind astăzi o excepție negativă pe plan european, că nu are un partid conservator creștin în legislativul de la București. În al 13 lea ceas, trei lideri politici din fruntea unor partide ce apără valorile naționale, capitalul autohton și tradiția spirituală au înțeles dezideratul momentului din Europa, că trebuie să facă pasul unificării pentru a include România pe harta politică europeană și la București, în sfârșit, să se audă vocea patrioților români într-un moment când țara e izolată intenționat de către forțele globaliste și confederale ce vor sfârtecarea teritorială a țării și impunerea unui diktat a intereselor Bruxellului sau Berlinului. Ar fi util și necesar ca la această alianță de BINE să se alăture și Marian Munteanu cu partidul său. Sunt sigur că liderul Marian Munteanu a înțeles că singur nu poți face nimic, nici în viață și nici în politică. Cred că cei patru lideri Bogdan Diaconu, Tudor Ionescu, Marian Munteanu și Adrian Popescu vor reuși să introducă Alianța BINE în Parlamentul României.

Cine critică o astfel de alianță politică, nu a înțeles nimic din dezideratul românesc și european al momentului. Cârcotașii reușesc doar să stea pe margine și să încurce lucrurile. Lupta pentru țară se dă în arenă chiar dacă greșești. Dar în același timp, noua alianță politică a patrioților români trebuie să înțeleagă că nu intrarea în parlament trebuie să fie țelul, ci accederea la guvernarea țării, pentru a restaura economia națională, capitalul autohton, morala creștină, valorile tradiționale și culturale, precum și a regenera prin pachete de măsuri ferme, demografia României. România are nevoie de legi în favoarea și intereselor cetățenilor și a firmelor românești, pentru ca românii să poată trăi și muncii în prosperitate, așezare morală și siguranță în propria țară, ca să nu mai plece în Diaspora. La o analiză politică exigentă și exhaustivă, Alianța BINE se încadrează într-un curent european de resuscitare a valorilor și identității într-o Europă a națiunilor, vorba lui De Gaulle, „de la Atlantic la Ural”. România nu se mai poate izola de noua Europă identitară într-un autism formal de dragul unor structuri transnaționale vetuste ce apără doar interese străine de neam. Să auzim de BINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*