Rămas bun, prieten drag…

Vestea a căzut ca un trăznet! Prietenul și colegul nostru de redacție Vlad Hogea s-a stins. A plecat dintre noi, subit, la numai 38 de ani, în a treia zi de Crăciun…

Doctor în istorie, Vlad Hogea ne lasă moștenire o bogată operă publicistică naționalistă, „Națiunea” fiind mândră să-l fi numărat în panoplia marilor ei gazetari. Să-i fi găzduit articolele aceluia care, prin fiecare rând, a luptat pentru Demnitatea Neamului Românesc.

Între 2000 şi 2008, Vlad Hogea a fost deputat în Parlamentul României, în 2005 îl regăsim și observator la Parlamentul European, în tot acest timp desfășurând o intensă activitate publicistică și istoriografică. A scris nenumărate cărți și sute de editoriale. A fost și un valoros om de televiziune, dar și un om politic care a visat să vadă realizat un partid al Naționaliștilor.

Vlad Hogea ne-a fost aproape în conturarea Mișcării pentru Unitatea Națiunii Române și a servit cu devotament cauza naționalistă.

Pentru noi, colegii de redacție de la Națiunea, vestea este cu atât mai cutremurătoare cu cât, pe 25 decembrie 2014, abia ce publicase un nou articol: Decalog Naționalist.

Vlad Hogea a plecat la cele veşnice cu mult înainte de vreme, lăsând în urmă o familie sfâşiată de durere. Națiunea transmite sincere condoleanțe familiei și deplânge pierderea unui adevărat naționalist.

Dumnezeu să-l odihnească!

5 răspunsuri la “Rămas bun, prieten drag…”

  1. vasiliev spune:

    tanar!…,Dumnezeu sa-l ierte!!!

  2. Ticu Isari spune:

    Prima aparitie la televiziune a lui Vlad a fost la TeleM Iasi. Eram incantat de prezenta tanarului istoric, de inteligenta sa si de cunostintele solide in domeniul istoriei si politicii mondiale. Un apropiat al marelui disparut, academicianul Gheorghe Buzatu, om de mare valoare spirituala si morala. Vlad Hogea a fost un adevarat prieten si un adevarat om. Mare pierdere.

  3. Pitic Olimpia spune:

    CONDOLEANTE FAMILIEI SI PEIETENILOR LUI ! DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA ! RAMANEM TOT MAI PUTINI SI FARA SPRIJIN ! SI ASA NU AM AVUT REZULTATE VIZIBILE ……DAR DE ACUM ….CUM V-A FI-OARE / un nationalism sec si fara de cuvant ! VOM FI AI NIMANUI !!!!!SI NE LUATI IN SEAMA ! S C

  4. Sarmanul de el ,sarmana lui familie,sarmanii romani/Asa ne ducem,in tacere,rapusi de un dusman ascuns,in tara,in inimima,in minte si in simturi.Dusman patruns hoteste,criminal.Trestia asta vorbitoare e prea slaba in calea urgiei care rabufneste brusc,perfid,fara mila.Florile neamului romanesc au fost luate,uneori,pe rand,alteori in buchet,iar alteori cu tara cu tot si strivite cu cinism si cu surle grohaitoare de animale fabuloase.Ceace s-a intamplat cu nationalistii(patriotii) Romaniei de-alungul istoriei,intre animale nu poate sa existe.Animalele se lupta intre ele,iar cine invige,castiga nu-l sfasie pe celalat si lupta se da dreapta fara perfidie si tradare.I-a venit randul si dragului Vlad Hogea,un stalp de otel al patriotismului romanesc.Asa de tanar si ajuns atat de sus spiritual.Doamne/Oare Slavitul cerului s-al lumii chiar i-a uitat pe romani,oare poporul roman nu mai gaseste mijloacele de sterilizare a pamantului pe care-l calca,sa scape de otrava care incepe sa-l copleseasa?Cand am vazut pe pagina ca a murit Vlad Hogea,am auzit un strigat asurzitor,a murit Eminescu,a murit Corneliu Codreanu,a murit Ion Antonescu …si voci si voci si strigate fara sfarsit ca o explozie venita de undeva din infinit.Dumezeu sa-l aiba in paza Lui si sa-l ocroteasca barem acolo,in ceruri.Condoleante familiei/

  5. florica sunas spune:

    odihna vesnica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*