„Să mergem împreună!”…

La începutul acestui an, Biroul de presă al Sfântului Scaun a anunțat că Papa Francisc va veni în România la invitația autorităților Statului Român și a Bisericii Catolice din România. „Vizita va avea în primul rând un caracter pastoral, dar va însuma și importante valențe ecumenice sub motto-ul „Să mergem împreună!”.

În Mesajul său, Preafericitul Cardinal Lucian Mureșan, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică și Președinte al Conferinței Episcopilor Catolici din România, din 11 ianuarie 2019, a scris că: „Sperăm ca prezența în România a Urmașului Sfântului Petru să aducă României inspirația pentru a uni tot ceea ce e bun și valoros în favoarea țării și a binelui comun.” În comunicatul Conferinței Episcopilor Greco-Catolici din România scrie că: „Episcopii catolici din România au primit cu bucurie și recunoștință vestea vizitei Papei Francisc, îndemnându-i pe credincioși și pe toți oamenii de bună voință să se unească în rugăciuni pentru ca acest eveniment să aducă roade bogate în viața spirituală a creștinilor, precum și în favoarea binelui și unității întregii societăți românești.” Cardinalul Lucian Mureșan a precizat că: „Bine este cuvântat cel ce vine întru numele Domnului”. Prea Sfințitul Petru Gherghel, Episcop Catolic de Iași a declarat că: „Sfântul Părinte a ascultat cererea noastră și vrea să ne viziteze, să onoreze țara noastră… să se bucure cu noi…”.

În numele cui vrea să vină Papa Francisc în vizită de stat în România? Sigur, în numele Sfântului Petru, al Clubului Bilderberg, al Ordinului Iezuiților, al Ungariei, al homosexualilor și pedofililor! Papa Francisc nu poate vizita România în numele Domnului!!! Suveranul Pontif: se sprijină pe Sfântul Petru; a declarat că este adeptul Noii Religii Mondiale, că Biblia este depășită și că o va înlocui cu o carte nouă, contemporană (pentru care este în curs selecția de oferte); nu susține familia creștină formată din bărbat și femeie; s-a închinat și a pupat mâna membrilor Clubului Bilderberg (Guvernul Mondial din umbră); are gradul de general în Ordinul Iezuiților; a susținut manifestările homosexualilor; i-a tolerat și nu s-a delimitat de cardinalii catolici, episcopii și sutele de preoți catolici pedofili.

Cum poate onora țara noastră și Poporul Român, majoritar ortodox, acest Papă Francisc care acționează împotriva Religiei Creștine, cel care nu recunoaște Biblia, cel care vrea, împreună cu Vaticanul, să instaureze Noua Religie Mondială, cel care este șeful preoților catolici pedofili din multe țări ale lumii?

Principalele obiective ale vizitei Papei Francisc în țara noastră sunt: susținerea pe față a iredentismului maghiar; dezmembrarea României și alipirea Ardealului la Ungaria; maghiarizarea românilor din Ardeal și trecerea lor la religia catolică; lichidarea treptată a Bisericii Ortodoxe Române și a tradițiilor multimilenare românești din Ardeal! Aceste obiective au fost stabilite de Papa Francisc împreună cu conducătorii Ungariei și ai Bisericilor catolice maghiare! Ele sunt sugerate și de motto-ul vizitei  Suveranului Pontif: „Să mergem împreună!” împotriva Poporului Român, a Limbii Române, a Bisericii Ortodoxe Române și a României! Papa Francisc a spus: „Să mergem împreună!” pentru dezmembrarea României și alipirea Ardealului la Ungaria!

Zilele trecute, în Parlamentul European, episcopul catolic maghiar Ladislau (Laszlo) Tokes, europarlamentar din partea Ungariei, a declarat: „Ardealul trebuie unit la Ungaria!”. Acest individ va fi candidat, în fruntea listei U.D.M.R., pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a.c. și în campania electorală până la vizita Papei Francisc, îi va convinge pe etnicii maghiari din România că a sosit momentul cel mai potrivit, așteptat de 100 de ani, pentru alipirea Ardealului la Ungaria având și sprijinul efectiv al Suveranului Pontif cu ocazia adoptării Declarației de autonomie teritorială a Ardealului și unirea acestuia cu Ungaria, începând cu 1 iunie 2019. Acest eveniment a fost pregătit cu viclenie, cu tenacitate și printr-o amplă ofensivă diplomatică de către Ungaria, U.D.M.R. și Bisericile catolice maghiare, mai ales în ultimii 30 de ani și s-a bucurat de susținerea Trădătorilor de Neam și Țară care s-au aflat în conducerea Statului Român și a partidelor politice care au guvernat țara împreună cu U.D.M.R.!

Mulți români nu au uitat că, în ziua de 8 ianuarie 2018, în anul când Poporul Român a sărbătorit Centenarul Marii Uniri de la Alba Iulia, a fost semnată la Cluj-Napoca o Rezoluție privind autonomia teritorială a așa-zisului ținut secuiesc și a regiunii Partium, unde trăiește mai mult de o treime din comunitatea maghiară din Ardeal. Această Rezoluție a fost anunțată în prealabil în Parlamentul de la Budapesta. La Cluj-Napoca, documentul a fost semnat de către președinții Uniunii Democrate Maghiare din România (U.D.M.R.), Partidului Civic Maghiar (P.C.M.) și Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (P.P.M.T.).

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție nu s-a autosesizat și nu a acționat pentru respectarea Constituției României, a Legii partidelor politice și pentru scoaterea în afara legii a celor trei formațiuni politice! Mai mult, după declarațiile insultătoare ale președintelui U.D.M.R., Kelemen Hunor, la adresa Poporului Român și a Centenarului Marii Uniri, s-a ajuns ca Guvernul P.S.D.+A.L.D.E. să răsplătească pretențiile U.D.M.R. cu 23,7 milioane de lei din Bugetul Statului Român.

Programul zilei de 1 iunie a.c., la Șumuleu-Ciuc, este întocmit de invitatul Papa Francisc și autoritățile de la Budapesta!

În programul zilei de 1 iunie a.c., la Șumuleu-Ciuc, în prezența Papei Francisc și a conducătorilor Ungariei sunt înscriși la cuvânt: europarlamentarul din Ungaria, cetățeanul român Ladislau (Laszlo) Tokes; președintele Consiliului Național al Maghiarilor din Transilvania, președintele U.D.M.R., Kelemen Hunor; președintele Partidului Civic Maghiar, Mezei Janos; președintele Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, Szilagy Zsolt; președintele Consiliului Național Secuiesc, Izsak Balazs; Premierul Ungariei, Viktor Orban și președintele FIDESZ, partidul de guvernământ. Cu toții vor vorbi despre lupta de 100 de ani a poporului maghiar, mai ales prin bisericile catolice maghiare, cu sprijinul Vaticanului și al marilor puteri pentru alipirea Ardealului la Ungaria și anularea Tratatului de la Trianon!

Pentru a nu atrage și culpabiliza Partidul Popular European (P.P.E.) în acțiunea de dezmembrare teritorială a României și anexarea Ardealului la Ungaria, Premierul acestei țări a solicitat, în ziua de 20 martie a.c., la reuniunea P.P.E. ca să se accepte auto-suspendarea FIDESZ din această grupare a multor partide politice europene. Liderii P.P.E. au fost informați că Ungaria plănuiește să deschidă Cutia Pandorei și, după anexarea Ardealului, să înceapă dezmembrarea Spaniei, Italiei, Belgiei, Marii Britanii, Slovaciei, Poloniei ș.a. Ca urmare, era programată excluderea FIDEZS din P.P.E. În final,  liderii partidelor politice europene au fost păcăliți de Viktor Orban și au acceptat doar suspendarea FIDESZ din P.P.E. Președintele U.D.M.R. Kelemen Hunor a declarat că decizia de suspendare a FIDESZ este cea mai potrivită.

La Budapesta și Vatican continuă pregătirile pentru atingerea Adevăratului scop al trimisului Satanei spre România, în zilele de 31 mai – 2 iunie 2019. Programul vizitei Papei Francisc în România urmează să fie anunțat de Vatican! Autoritățile Statului Român îl așteaptă!

„Treziți-vă Români! Ați dormit destul!” Așa s-a adresat Domnitorul Mihai Viteazu românilor din Țara Românească, Ardeal și toată Țara Moldovei când a realizat Unirea din anul 1600!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*