Să-i susținem pe toți patrioții adevărați!

Nu sunt un extremist și nu incit la ură! Văzând însă politicienii patriei, joviali, fără griji, dansând samba sub Arcul de Triumf, aliniindu-se toți, să prindă un loc cât mai în fața mulțimii, trimițându-și bezele, ca și când tocmai s-ar fi despărțit de la un pahar!, mă apucă un sentiment ciudat, de frustrare… Acești EPIGONI sunt de vină pentru DEZASTRUL pe care-l trăim! Indiferent de partidele politice, toți și-au dat mâna, în numele Imbecilității, Incompetenței și Corupției, pentru distrugerea Țării. Dacă ar avea bun-simț, mâine și-ar da demisia din posturile lor bine plătite – și din Respect față de înaintașii noștri!

REÎNTREGIREA ȚĂRII s-ar fi realizat demult! Dar nu a existat voință politică și Dragoste pentru Țară! Atunci, ce caută acești impostori, profesioniști în lătrat în primele rânduri?!
Nu știu. Voi știți?

Români, partidele noi, neparlamentare sunt singura noastră speranță în anul Centenarului. La Chișinău au loc manifestări patriotice extraordinare. Sunt oameni Neîntinați, care luptă pentru interesele Țării. La București, se semnează Pactul Migrației, iar politicienii aceștia „vizionari”, cică serbează și ei Centenarul!!! Care Centenar?! Parcă și-ar da brânci mai mult la un mic și-o bere!…

Așa că, dragi români, nici nu mai știu dacă să plâng sau să mă bucur! Nici nu mai știu dacă să arborez Tricolorul mândru sau în bernă!

Un lucru însă îl știu… Toți cei care au pus umărul la distrugerea Țării, deja sunt condamnați de Istorie. Va veni și ziua când vor da socoteală poporului! Până atunci, nu trebuie să ne blazăm în festivisme ieftine. Lungul drum al Reîntregirii Patriei este anevoios, dar nu imposibil! Ne-au mințit mult acești politicieni… Resursele Țării au fost cedate pe nimic. Industria și Agricultura au fost făcute praf. Sectoare vitale precum Educația, Sănătatea și chiar Apărarea se zbat în cea mai neagră mizerie. Copiii noștri au emigrat pentru o bucată de pâine. Am devenit „căpșunari”, femei de serviciu sau hamali, chiar dacă avem diplome universitare. N-am avut nicio datorie externă cândva, dar avem o povară pe umeri acum. Suntem spoliați, înrobiți, dezbinați pentru că la fiecare Alegere, îi alegem pe cei care mint, pe cei care ne cumpără cu pomenile lor…

Am pierdut atât de multe…  Dacă statul român va mai semna însă și Pactul pentru Migrație al ONU, vom muri ca neam, dispărând în neantul globalizării! Va fi ultimul cui ce se va bate în sicriul României… Așa că, dragii români, Țara aceasta nu este moșia personală a lui Iohannis sau Dăncilă, nu este proprietatea PSD-ului sau a nu știu cui! NIMENI nu poate lua decizii atât de importante fără CONSULTAREA POPORULUI PRIN REFERENDUM!

PROPUN: 1. În toate manifestațiile, cereți explicit CONSULTAREA POPORULUI PRIN REFERENDUM în ceea ce privește Pactul Migrației! 2. Toate forțele politice din România să se delimiteze de Pactul Migrației, expunându-și public poziția. Să știm și noi cu cine vom vota. 3. Nimeni nu poate să experimenteze la infinit pe poporul român pentru că nimeni nu este mai presus decât el! Toți cei care vor ignora Voința poporului român să suporte consecințele pentru Trădare!

Implicați-vă! Cereți Referendum privind Pactul Migrației! Făceți-vă cunoscută Vocea și Voința voastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*