Primim la redacție: Apelul unui militar!

Domnule Preşedinte.

Am onoarea să mă prezint: sunt col.(r.) ing. Ceauşu Gheorghe şi,  ca militar care a jurat credinţă Patriei (şi indirect Comandantului Suprem al Armatei), mă adresez azi Dumneavoastră pentru că sunt într-o mare dilemă.

Constat cu stupoare şi consternare că această Ţară chinuită şi furată de care mai de care, are şi preşedinte dar şi regină, lucru nemai întâlnit în nici o ţară din lume, cu atât mai puţin într-un stat european: S-a schimbat Constituţia României şi poporul nu a aflat? S-a organizat referendum şi cetăţenii au fost chemaţi la urne pentru schimbarea formei de guvernământ?

De ce toleraţi Domnule Preşedinte aceste aberaţii care duc la anarhie şi la umilirea acestui popor?

Dacă sunteţi cu adevărat un preşedinte care îşi iubeşte Ţara şi Poporul şi nu o marionetă de la teatrul Ţăndărică ale căror sfori sunt trase din afara ţării (aşa cum afirmă foarte mulţi) VĂ IMPLOR dar în acelaşi timp VĂ şi SOMEZ să luaţi măsurile legale ce se impun şi totodată să respingeţi de la promulgare legea ce se pregăteşte în aceste zile în Parlament referitoare la aşa zisa Casă Regală.

Cereţi arestarea, anchetarea şi judecarea cu celeritate a celor doi şefi de partide ai coaliţiei de guvernare care conduc Parlamentul după bunul lor plac, pentru nerespectarea  şi încălcarea cu bună ştiinţă a Constituţiei României, a Legilor ţării – inclusiv a Constituţiei Regale din 1923-, instigare la anarhie, atribuirea de foloase necuvenite familiei regale în detrimentul Poporului Român şi nefiind mandataţi să facă acest lucru de cei ce i-au votat.

Orice jurist de bună credinţă vă va spune că odată cu semnarea Actului de abdicare de către Regele Mihai, Casa Regală şi-a încetat existenţa, nu şi Familia Regală care este cu totul altceva şi care are dreptul ca orice cetăţean al acestei ţări, prin justiţie, la succesiunea averii ce a aparţinut defunctului familiei.

Cu deosebită stimă şi consideraţie,

Am onoarea să vă salut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*