S.O.S. – copiii Smicală!

Cazul Cameliei Smicală, mama căreia un sistem diabolic i-a luat cei doi copii, încălcându-le flagrant drepturile elementare, răscoleşte lumea. Cazul acesta dramatic demonstrează însă că aşa-zia Protecție a Copilului nu este decât o rotiță dintr-un mecanism diabolic, ale cărui tentacule se întind dincolo de închipuirea noastră.

… Recent, s-a descoperit – chiar de către autoritățile statului!- şi în Norvegia, o parte din mecanismul Mega-Afacerii cu suflete omeneşti… Autoritățile norvegiene, sic!, îşi închipuiau că ele sunt cele care duc grija bunăstării Copilului! A trebuit însă să-şi revizuiască puțin poziția când au constatat că alții, din Paradisurile Fiscale, învârt ițele…

Adevăruri greu de digerat de un sistem abuziv, care nu este interesat să facă dreptate, ci să-şi conserve privilegiile. Altfel cum Nepăsarea, Indolența, Lipsa de Omenie a autorităților în fața unor copii nevinovați, care cer ajutor?! Cum este posibil să se ajungă până acolo încât copiii să fie amenințați că li se vor administra chiar şi medicamente pentru a-i reduce la tăcere?! Care este diferența – dacă i se inventează vreun diagnostic de ADHD lui Mihai Smicală, forțându-l să ingereze tranchilizante!- dintre “făcătorii de bine” finlandezi şi odiosul Josef Mengele?!

Mihai şi Maria Smicală sunt tratați mai rău decât deținuții politici şi nu printr-o închisoare din evul mediu, ci în Europa zilelor noastre, unde avem pretenții că ne respectăm reciproc.
Mihai şi Maria Smicală sunt doi copii Nevinovați, care îşi caută Libertatea şi care sunt închişi pentru a fi pedepsiți! Pedepsiți pentru că au îndrăznit să se opună acțiunii de reeducare, spălare pe creier şi distrugere sistematică a lor!

Dincolo de toate amenințările, fărădelegile şi intruziunile în viața noastră privată, ori de am fi în Finlanda, Norvegia sau România, rămân aceste suflete nevinovate, care îşi caută Libertatea, doi copii arestați, condamnați la moarte, de fapt, pentru că adevărata lor țară tace, nu îndrăzneşte să deschidă gura, domnule Iohannis!, şi să ceară ceea ce este mai firesc: Eliberarea lor!

Ne puteți aresta, puteți – în numele Libertății Omului!- trimite plutoanele de execuție la uşa noastră, dar nu puteți şterge din memoria niciunui om faptul abominabil că doi copii nevinovați, împotriva voinței lor, sunt ținuți cu forța în nişte lagăre de concentrare! Mihai şi Maria Smicală reprezintă mai mult decât încălcarea flagrantă a Drepturilor Omului, pe zi ce trece, devin un simbol, aşa cum o țară întreagă refuză să meargă “pas cu pas”, împotriva nedreptăților!

Este greşit ceea ce mulți analişti interpretează… Nu numărul celor care ies în stradă contează!, ci sentimentul, procesul afectiv, atitudinea emoțională a fiecărui om, certitudinea, convingerea, credința că doi copii nevinovați sunt înrobiți, deposedați de drepturile lor primare!

Doi captivi, doi prizonieri români şi-au deschis inima, privind în ochii fiecărui român… Dacă nu faceți nimic, autorități, nici nu ştiți, nici nu bănuiți ce se va întâmpla!

Din New York, Dublin, Copenhaga, Stockholm, Bruxelles., am primit mesaje… Lumea fierbe.

Eliberați aceşti copii, Finlanda, România! Eliberați-i până nu e prea târziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*