Occidentul – un imens Afghanistan?!

Recentul atentat sângeros de la Londra confirmă ceea ce susține președintele francez E. Macron, omul bancherilor și al stângii neo-marxiste, că trebuie să „ne obișnuim cu atentatele teroriste”. Această declarație cinică din partea unui om de stânga și ateu comunizant a fost trecută relativ ușor cu vederea de opinia publică. În realitate, tânăra speranță a eurocraților de la Bruxelles și cultural-marxiștilor a avut dreptate, pentru că de circa trei ani de zile asistăm la o serie de atentate teroriste în serie în Europa fără ca poliția sau serviciile secrete să le prevadă și să le anihileze, deși suspect și extrem de ciudat teroriștii, absolut toți, sunt fișați și urmăriți de poliție și… totuși atacurile lor nu sunt oprite. Fără îndoială există o complicitate subsidiară, ascunsă opiniei publice între structura confederată socialistă și materialistă atee, care conduce Europa și islamismul radical, numai astfel se poate explica succesul teroriștilor de a ucide cetățeni europeni în centrele marilor capitale ale bătrânului continent, parcă având în comun o singură țintă: distrugerea structurii iudeo-creștine și a democrației clasice bipolare de tip conservator – liberal. Donald Trump a avut dreptate să-l ironizeze pe primarul musulman al Londrei. „Cel puţin 7 morţi şi 48 răniţi în atac terorist şi primarul din Londra spune că nu există” nici un motiv să fii alarmat” a scris Trump pe Twitter. Anterior Khan a spus că britanicii nu ar trebui să fie alarmaţi să vadă o prezenţa poliţienească mai mare pe străzile din Londra că urmare a incidentului.

Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seara la Londra arată clar că războiul din Orientul Mijlociu s-a mutat în Europa occidentală, cu binecuvântarea unei elite politice autiste, socialiste și materialiste, care la violență și moarte răspunde cu sloganuri teziste de „condamnări ferme”, ursuleți de pluș și buchete de flori, fără să înțeleagă parcă ce li se întâmplă. Europenii nu mai sunt în siguranță în Europa, ei cad uciși cu sânge rece de către teroriștii islamiști pe stradă, la un pahar de bere pe terasă, la un spectacol în sala Bataclan, căzând în Tamisa de pe podul Londrei sau înjunghiați la un bar într-un city breaks. Copiii europenilor sunt măcelăriți în „masacrul inocenților” la Manchester, iar Bruxellul cere să ne păstrăm calmul și să răspundem cu sloganuri teziste de solidaritate și pancarte ideologice stângiste în numele dragostei de diversitate.

Între timp zilnic se mai anunță un nou atentat macabru cu zeci de morți și sute de răniți, iar Mosul s-a mutat în centrul Londrei sau Parisului. Filmul atentatului de la Londra e macabru și nu te poate lăsa indiferent: o furgonetă de culoare albă a lovit mai multe persoane la London Bridge, mai multe echipaje de poliţie intervenind la faţa locului şi izolând zona. Un al doilea incident a avut loc în Borough Market, iar un al treilea la Vauxhall. Atacatorii au intrat cu furgoneta în pietonii de pe pod, apoi au condus până la Borough Market, o zonă aflată în apropiere, unde au coborât din vehicul și au înjunghiat la întâmplare oameni, până când au fost împușcați mortal de polițiști. Cei trei purtau false veste explozive. „Persoane înarmate cu cuţite pur şi simplu au înjunghiat oameni, de parcă nu le-ar păsa de nimic”, au povestit martori oculari. Când ucideau teroriștii strigau „Allahu Akbar” sau „o facem pentru Alah”.

Comisia Europeană, Bruxellul și guvernele occidentale anchilozate cultural de stânga neo-marxistă trebuie să înțeleagă că asistăm de fapt la un adevărat război religios împotriva fundamentelor iudeo-creștine ale continentului. Războiul din Siria s-a mutat la propriu în Europa de vest, la Londra, Bruxelles sau Paris. În general, cei care realizează atentatele sângeroase sunt cetățeni europeni din a doua sau a treia generație: francezi, englezi, belgieni sau germani, fapt ce confirmă falimentul tipului de multiculturalism promovat de establishment-ul european. Trebuie depășită faza multiculturalismului clasic, care a produs enclavizare, ghetoizare și marginalizare în orașe de tip „no go”, la cea nouă de inter-culturalism, care să sintetizeze și armonizeze culturile și diferențele. Utopia cultural-marxistă se prăbușește scăldată în sângele copiilor din Manchester sau pe caldarâmul nevinovaților europeni uciși la Londra, Bruxelles sau Paris. Capitala Statului Islamic s-a mutat din Raqa în Molenbeek sau în suburbia Saint Denis?

Europenii trebuie să înțeleagă că ISIS nu e un stat cu granițe fixe în Siria sau Irak, ci granițele lui sunt fluide și se propagă într-o religie a violenței în cartierele și suburbiile „no go” din marile orașe occidentale. Paradoxal, primul politician care a înțeles sintagma lui Malraux „Secolul XXI va fi religios, sau nu va fi deloc” a fost Iuri Andropov, șeful KGB din anii 70 și apoi secretarul general al URSS. În ultimii ani autoritățile ruse au desecretizat documente ale războiului din Afghanistan și a reieșit clar că URSS nu a atacat în 1979 această țară săracă pentru a instaura comunismul, ceea ce era o utopie chiar și pentru membri Politbiroului moscovit și al CC-ului, ci pentru a distruge nucleul islamist din Kabul care finanța și înarma celulele teroriste musulmane din republicile sovietice din Asia Centrală și Caucazul de nord. URSS a fost înfrânt de mujahedinii islamiști înarmați de SUA și CIA, care-i prezenta ca luptători pentru libertate (nu am uitat filmul cu Stalone), dar care după retragerea rușilor, și-au întors armele împotriva ”necredincioșilor” sponsori americani cuminând cu măcelul din 11 septembrie 2001, când s-au prăbușit turnurile gemene.

Afghanistan a devenit în 40 de ani un centru al islamismului mondial, care exportă teroriști din Siria și Irak până în Londra, Bruxelles sau Paris. Europa politică autistă, atee și materialistă nu înțelege că asistăm în realitate la un război religios dus împotriva creștinilor și evreilor, iar politicienii de stânga sunt mai sensibili la cauza palestiniană decât la creștinii copți aruncați în aer din bisericile din Egipt. Stânga vrea construcția unei societăți atee în care să se închidă bisericile creștine, în timp ce aprobă complexe culturale de tip mega-moscheie, accelerând islamizarea Europei și transformarea continentului într-o Euroabia, care să surprindă pe la spate Israelul. La ora actuală Europa este încorsetată în fundamentele religiei islamice, adică un ”tărâm al războiului”. Ideea „războiului sfânt“ a apărut la Medina, Mahomed a hotărât că e o datorie a lupta cu „necredincioşii“, până se convertesc sau plătesc tribut: „Luptaţi-vă împotriva celor ce nu cred în Dumnezeu şi în ziua de apoi şi nu opresc ceea ce a oprit Dumnezeu şi trimisul Său şi nu mărturisesc mărturia adevărului – dintre cei cărora li s-a dat scriptura – până ce nu dau tributul din mână şi sunt umiliţi“ (sura IX, 29). Jihad-ul trasează categoriile umane: credincioşi (musulmani), necredincioşi (păgâni sau asimilaţi care se opun islamului), nemusulmani care, supuşi legii islamice (shariya), trăiesc în pace cu islamul ca protejaţi (dhimmi). Religia islamică face o deosebire clară între ceea ce se cheamă „teritoriul războiului“ (Dar al-harb) şi „teritoriul islamului“ (Dar al-islam), care sunt guvernate de legile coranice. Coranul interzice orice apropiere sau legătură de prietenie cu cei ce desconsideră islamul. Ahmad Taheri, afirma, în Frankfurter Rundschau (26 sept. 1990), că „musulmanii au obligaţia de a-şi apăra teritoriul împotriva agresiunii necredincioşilor şi, în acelaşi timp, de a cuceri lumea necredincioşilor până ce islamul va stăpâni întreaga planetă. Lupta islamului va înceta doar în momentul în care toţi oamenii vor fi primit credinţa islamică sau se vor fi supus conducerii acestuia: «graniţa islamului înseamnă graniţa întregii lumi».“

Sigur că dacă un jurnalist vorbește despre o Europă supusă unui război religios este imediat etichetat „islamofob” de către acei politiceni de stânga și ong-uri finanțate, cărora dacă cu adevărat serviciile secrete le-ar controla conturile ar vedea că banii lor au un puternic miros de petrodolari din zona golfului, pentru că nimic nu e pe gratis în lumea asta, nici la cei care luptă în numele toleranței pentru ca fundamentele iudeo-creștine ale Europei să se năruiască în fața islamizării forțate. Din păcate, Bruxelles nu are nicio soluție ca asaltul terorist islamist să se oprească și europenii să trăiască în pace și siguranță, ba, dimpotriva, încurajează cu sloganuri ancilare întărirea enclavelor „no go”, pepinere ale viitorilor kamikaze ce luptă în „Dar al-harb”. Cine are interesul să nu se spună adevărul opiniei publice europene și să fie ascuns sub preș: Europa e atacată și implicată într-un război religios?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*