Într-o țară grav bolnavă…

Vin alegerile parlamentare şi am început să ne urâm cu pasiune! Ne urâm mai mult decât oricând pe lume. Căci nu ne pasă, întâi, de Țară. Şi, nu ne pasă nici chiar de noi! Ne pasă mai mult de nebunii care ne conduc acum…

…Detractori, hoți, neciopliți sau inculți, cămătari, negustori, lupi în blană de oaie, ospătari, semidocți, oameni fără caracter, păşunişti, cântăreți de muzică populară, demagogi, curve, toți cei care s-au rătăcit cândva prin viață, au ajuns în Parlament! (Oamenii adevărați, de-acolo, îi numeri pe degete!). Vă mai aduceți aminte expresii precum, „Noi nu suntem oameni obişnuiți!”, „Noi suntem deasupra…”, „Noi avem Drepturi…” etc. etc.?

În „Cel mai original parlament din lume”, nici nu mai ştim câți penali sunt sau câți au înfundat deja puşcăria, pe capete! Câți au ajuns castrați! În noul parlament, însă, s-ar putea să fie surprize până la cer…

…Vin alegerile, oameni! Uitați-vă la ei cum ne mint! Cum promit. Cum vă înşală. Cum dau ordonanțe în regim de urgență. Cum aruncă praf în ochii mulțimii. Cum îi cumpără pe cei slabi de înger! Sau cum plâng de mama focului, la margine de şanț, de dragul patriei! Cum se tăvălesc în praf. Este oribil!

Televiziunile, sondajele de opinie (totdeauna manipulate!) şi declarațiile belicoase îi ispitesc să se facă frate cu dracul! Numai să scape de puşcărie… Plătesc bani grei, căci au multe păcate pe suflete. Multe schelete prin dulapuri. Au îmbătrânit, de fapt, în rele! Hienele acestea, cioclii care s-au îmbogățit, călcând pe cadavre, au scos „dosărelele” acum!… Mâna care scoate dosare pe piață, ca să distrugă oameni sau să-i murdărească, stăpâneşte Lumea!, nu-i aşa?, într-o țară grav înapoiată.

Am discutat cu oameni care au lucrat în Centrul din Bucureşti, unde FSN-ul, în anii 90, difuza dezinformarea, minciuna în masă, în toată țara!, răspândind zvonuri, calomniind, decredibilizând oameni în fața opiniei publice. Lucrau în schimburi, 24 de ore din 24! Este CRIMINAL ceea ce au făcut aceşti oameni propriului popor.

Îl cred pe Marian Munteanu, când, exasperat, spune că i s-a fabricat dosarul! Intră în politică, dacă nu mă crezi, şi mâine vei afla că l-ai omorât pe tatăl tău sau eşti criminal în serie!, dacă îndrăzneşti să gândeşti altfel, să fii altfel, pentru poporul tău! Marian Munteanu greşeşte, însă… Iadul în care a intrat dl. Golban nu e decât o metaforă pentru un suflet izolat. De ce să-i mai dai în judecată?! De ce să-ți mai pierzi timpul cu ei?!… Trebuie să mergem mai departe tocmai de dragul celor care au nevoie de noi! Pentru că altfel, Marian!… Noaptea va bate la geam!

Iar, tu, Prietene, Alegătorule! Ai şi tu o mare Responsabilitate! Uită-te în oglindă, prietene, şi ai să-ți vezi trauma pe față! De ce am ajuns să trăim atât de urât într-o țară atât de frumoasă?! De ce ne trimitem copiii să le spele ălora wc-urile prin străinătate? De ce nu-i mai vedem la orizont pe părinții noştri, niciodată?! Vor pleca, au plecat, poate, şi l-au luat cu ei în ceruri chiar şi pe Dumnezeu, săracii!

Ajută-ne, să te ajutăm, omule! Nu te mai lăsa mințit de penali! Suntem aici pentru Tine. Nu-ți promitem decât muncă şi, iar, muncă! Dar, într-un târziu, va fi mai bine…

Cicatricele de pe sufletul tău nu se văd! Dar vor fi mereu acolo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*