Liniștea de dinaintea furtunii!

Verdictul instanței judecătoreşti engleze în cazul Florin Barbu, de adopție forțată a celor doi copii de către un cuplu de homosexuali, este nu numai un afront adus bunului-simț, dar este chiar o palmă pe obrazul umanității! Atunci când judecătorii integri sunt urmăriți şi persecutați de către autorități, când cei care cred în valorile morale din societate sunt sistematic eliminați, atunci când singura filosofie a omului de rând este cea a intereselor lui mărunte şi a libertăților – dar nu a Libertății! – nelimitate, uşuratice, puerile, facile, care exprimă mai curând decăderea noastră!, se ajunge acolo unde s-a ajuns… La liniştea de dinaintea furtunii…

Verdictul acestei instanțe este nefast pentru societate. Este cel mai curat mod de compromitere în ochii lumii a societății vestice. Terra are, din fericire, 7,25 miliarde de locuitori astăzi! Țările acestea libertine nu reprezintă decât o mână de oameni! E drept, fiecare dintre aceste țări nu se poate despărți de imaginea sa de țară specială, unde elitele unui continent ne arată direcția vieții, controlând banii ce ne controlează mințile… De ce îi percep alții, însă, tot mai mulți!, pe vestici, – chiar şi teroriştii! – ca pe nişte oameni care au doar bani, dar nu mai au nimic în rest, totuşi?! De ce societățile din vest sunt percepute drept locul unde Sodoma şi Gomora s-au întâlnit şi însăşi rasa umană este pe cale de dispariție până la urmă?!

Degenerarea fără precedent pe care ambasadorii lor ne-o vând, ne-o predică, glorificând-o ca pe un stil de viață superior!, stăpâneşte aici, în Vest. Aici, nimeni nu se interesează de aproapele său. Nu contează cât suferim. Cultul Banului şi Sexul sunt valorile capitale! Nişte savanți bine plătiți pot să ne explice oricând că este în Interesul Suprem al Ființei Umane să ne rătăcim, să trăim, fiecare, cum vrem, să ne naştem în eprubete, să ne împreunăm chiar cu morții!, când dorim… Doar avem Drepturi, nu-i aşa?! Este, oare, însă, în interesul Tău şi-al Meu să trăim în promiscuitatea aceasta, în acest desfrâu?! Este, oare, în interesul unor copii să se trezească într-o casă de homosexuali înainte de a găsi un sens în viața lor?! Mă îndoiesc! Copiii Barbu vor suferi traume de nedescris! Societatea aceasta bolnavă, prin culpabilitățile ei subminează însăşi ideea de Om. Îi va distruge şi pe ei!

Am văzut prin ziare, în Scandinavia, oameni care au vândut castraveți, devenind miliardari! Cum să-i permiți unui astfel de găgăuță –dacă are deviații sexuale şi psihice!- să traseze linie între ceea ce e rău şi ceea ce e bine şi, mai mult decât atât, să ne învețe, sofisticat, degradarea profundă numai pentru că are bani?! Societatea îi poate garanta dreptul la viață, dar nu poate discrimina 98 la sută dintre oameni numai pentru ca el să-şi facă de cap! Homosexualii care au adoptat FORȚAT copiii Barbu – cu toată împotrivirea Tatălui!- au făcut, prin egoismul şi lipsa de empatie, de omenie – în definitiv, cel mai mare deserviciu chiar homosexualilor! Nu avem cum să ne comportăm acum, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat… Pentru că am văzut apucăturile lor, cine sunt şi ce vor aceşti indivizi, homosexualii! Nu v-am lăsat să muriți, nu ne lăsați să trăim acum!…

Este clar că Florin Barbu îşi iubeşte copiii –ca orice om normal!, iar aceştia, la rândul lor, îl iubesc. În această situație, o mie şi una de păcate dacă ar avea, nu îi iei copiii unui părinte! Dar, chiar dacă i-ai fi luat, de ce să îi dai homosexualilor când familia tatălui sau a mamei puteau să aibă grijă de ei?! Acest caz nu se va termina aşa pentru că nu este vorba numai de o familie aici. Mai întâi de toate, este vorba de nişte principii… Nu ne dăm copiii – oricât de săraci am fi!- pe mâna altora! Vor urma, deci, proteste. Tot mai multe proteste peste tot… Mii, sute de mii de oameni îi vor spune acestui Tată, ieşind în stradă: „Nu eşti singur, voi fi mereu cu tine!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*