Cui îi este frică de PRM?

Asistăm la o evoluție paradoxală pe scena noastră politică. Partidele care poartă răspunderea dezastrului național dau semne că vor să-și schimbe mesajul. Încercând să țină pasul cu țările din Uniunea Europeană, unde curentul naționalist, patriotic, protector al identității naționale și etnice este tot mai puternic și mai vizibil, partidele și politicienii români, până acum nepăsători față de „nevoile Neamului”, au descoperit că mai există și români în România, cu o identitate etnică inconfundabilă pe toate planurile, identitate care a rezistat tuturor încercărilor de deznaționalizare din ultimul sfert de veac, cel post-decembrist. Până și Băsescu, președintele de țară care le recomanda tinerilor să-și caute un rost plecând din România, răzlețindu-se în lume, acum dă pe goarnă tot mai des mesaje însuflețite de cel mai sforăitor patriotism! Nu contest! Le zice bine panglicarul! Cine nu-l cunoaște ce a făcut până acum, cât a mințit, cât a furat, câte fărădelegi a comis, ce dezastru pentru Țară au fost toate demnitățile și funcțiile ocupate de pușlama înainte și după 1990, ar zice că individul ar merita și al treilea mandat de președinte…

Așadar, cei ce au atentat fățiș la ființa acestui neam, se pregătesc să-și întoarcă pe dos cojocul și, din promotorii internaționalismului corporatist, ai mondializării și globalizării „fără frontiere naționale”, încearcă să devină apărătorii specificului național, ai interesului național… Firește, cu asemenea strategie prima grijă este să-i elimini din joc, de pe scena politică, pe cei care sunt sinceri și autentici susținători ai naționalismului românesc, ai iubirii de Neam și de Țară, sentiment pe care liderii de opinie aserviți guvernanților l-au declarat desuet, depășit istoric, perimat, expirat etc., etc.

Reacția clasei politice la încercarea lui Marian Munteanu de a candida la funcția de primar al Capitalei trebuie interpretată în această cheie. De ce oare fost o așa de mare concertare de forțe pentru a împiedica intrarea lui Marian în campania electorală?! De ce? …Nu cumva pentru ca publicul românesc să nu audă cum sună mesajul politic al adevăratului naționalism?! Al adevăratului politician animat de o singură țintă: interesul național?!

Puși alături cu Marian Munteanu, nu doar concurenții la Primăria Bucureștiului ar fi capotat penibil!… A fi primar al Capitalei, a fi primar al Capitalei așa cum numai Marian Munteanu putea să fie dintre candidații anunțați, însemna să te impui ca al treilea om în stat, după președinte și premier!… Și Marian Munteanu, ca primar, risca să facă vizibil și evident chipul adevărat al românismului, al dăruirii pentru binele comunitar, național!…

În aceeași cheie interpretez și perfida campanie care se duce de ani de zile pentru desființarea Partidului România Mare! Nu votul electoratului a scos România din Parlament în 2008! Ci jocuri oculte, inclusiv fraudarea voturilor și trădarea unor lideri din PRM! Lideri șantajați sau cumpărați de sforarii vieții noastre politice. Aceste jocuri murdare la care s-au pretat trădătorii din PRM nu pot fi interpretate ca expresia unor orgolii nemăsurate, scăpate de sub controlul rațiunii, ci sunt dovada că dispariția PRM este dorită la nivelul celor care orchestrează din umbră viața noastră politică! S-a ajuns la anunțuri difuzate pe posturi TV de mare audiență cum că PRM a fost radiat de pe lista partidelor politice!… Demobilizarea astfel provocată a avut efecte dezastruoase atât la nivelul electoratului, cât și la nivelul activului de partid!… Căci, nota bene!, posturile TV respective nu au binevoit să rectifice știrea, nici nu au acordat PRM-ului un drept la replică! Aud că PRM va chema în justiție posturile TV respective!… Mutare corectă, care va pune în evidență încă o dată calitatea justiției din România!

Un mesaj patriotic, naționalist nu este credibil pentru electorat dacă va veni din partea oricărui partid parlamentar! Se va potrivi ca nuca în perete cu tot ce au făcut aceste partide până acum! Un mesaj patriotic poate fi mult mai credibil la oricare dintre partidele de curând înființate, numai că aceste partide sunt în mare criză de timp și nu au șanse reale ca mesajul lor să ajungă la cunoștința alegătorilor!

Partidul România Mare este singurul partid care va fi crezut atunci când va re-afirma mesajul său naționalist, patriotic, tradițional! Acest mesaj a fost afirmat mereu, cu insistență și cu orice risc, de Partidul România Mare, singurul partid cu șanse reale de a impune acest mesaj în arena politică!

Un asemenea mesaj așteaptă majoritatea românilor! Absența românilor de la vot numai așa poate fi explicată și înțeleasă: românii nu se regăsesc în mesajul electoral al partidelor parlamentare, partide definitiv compromise! Românii s-au săturat de aceste partide! Pretutindeni în Europa alegătorii s-au dumirit cât este de falsă, mincinoasă și diversionistă eticheta de extremism, de rasism, xenofobie și altele, pusă partidelor cu mesaj naționalist, patriotic! A fi naționalist, a fi patriot este un atribut al normalității! Orice ins, cu scaun la cap și cu inimă în piept, își iubește țara și compatrioții, își prețuiește istoria și eroii Neamului, este preocupat de viitorul copiilor săi, de viitorul Țării!

Pretutindeni în Europa crește aderența electoratului la ideea unei Europe a Patriilor! Așa cum respectăm dreptul la diversitate al indivizilor, trebuie respectată și cultivată diversitatea culturală și spirituală a popoarelor. Partidul România Mare a afirmat dintotdeauna dreptul românilor, dreptul fiecarui popor, de a-și cultiva identitatea inconfundabilă, de a spori componentele care ne dau individualitate distinctă în poli-cromia planetară! În sim-fonia națiunilor!

Partidul România Mare se reorganizează în vederea alegerilor din toamnă. Ca vechi și constant colaborator al revistei cu același nume m-am oferit să pun umărul la acest efort de care se leagă viitorul partidului, dar și al Țării! De opt ani PRM lipsește din Parlament și lucrul acesta a avut consecințe dezastruoase pentru Țară. Ar fi tragic dacă conducerea PRM ar rata încercarea de a readuce PRM în Parlament, poate chiar și la guvernare! Contextul internațional ne este mai favorabil ca oricând! Iar situația din România ne obligă să acceptăm orice sacrificiu pentru ca Interesul național să-și facă iar auzită vocea în Parlament, în Guvern și la Cotroceni! Altminteri, eșecul nostru ar fi sinonim cu dezertarea de la datoria de cetățean, de român!

Sprijin PRM, așa cum am sprijinit până acum Uniunea Vatra Românească, Partidul Democrat Agrar – PDAR, Partidul Unității Naționale – PUNR, și îi chem pe foștii colegi din formațiunile menționate mai sus să facă și ei acest pas. Nu putem sta deoparte când Țara se mișcă în cea mai proastă direcție! Putem fiecare dintre noi să facem ceva ca să stricăm jocul iresponsabil al politicienilor, al celor care au instaurat dictatura partidelor anti-naționale, anti-românești! Adunându-ne forțele vom putea îndepărta de la guvernare mafia politicienilor corupți și trădători de Neam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*