Pentru SRI nu reprezintă un caz „de siguranță națională” faptul că mor români uciși de mafia din Sănătate!

E strigător la cer ce se întâmplă în sistemul medical românesc. De ani de zile mafia din Sănătate ucide zeci de mii de români prin utilizarea dezinfectanțiilor diluați de 4000 de ori, dar SRI nu consideră asta o problemă de „siguranță națională în sine”, conform unui comunicat oficial. Patronatul Hexi Pharma și sute de manageri de spitale au pe conștiință uciderea a 27.400 de români, conform Eurostat, datorită infecțiilor nosocomiale, dar pentru SRI nu e caz de „siguranță națională în sine”. Au murit femei, copii, bătrâni, bărbați în puterea vârstei uciși cu bună știință de o parte din sistemul medical corupt pentru a trăi doctorii și managerii în vile de lux și a își plimba amantele în jipane, dar pentru SRI cazul nu e de „siguranță națională în sine”.

Din 2006 un sistem mafiot din Sănătate obligă spitalele să cumpere, contra șpăgi la manageri, dezinfectanți cu valoare de apă chioară ca să fie operați pacienții ce mor apoi cu zile de infecții, dar pentru SRI cazul nu e de „siguranță națională în sine”. Asta ca să nu se deranjeze grupurile ”masonere” din Sănătate, care au dat șpagă până la cele mai înalte nivele din statul român? Mă întreb retoric, dar cu lacrimi în ochi: pentru fostul șef al „agenturii” Soroș din Clujul anilor 90, Eduard Hellvig, ca să moară nevinovați, uciși cu bună știință de mafia din Sănătate, 27.400 de români nu e caz de „siguranță națională în sine”? Posibil ca pentru corifeii lui Soroș să moară români uciși în spitale nu e chiar  o problemă de „siguranță națională în sine”? Sunt companii farmaceutice și multinaționale care moartea a cât mai mulți români nu e o problemă, dacă aduce bani? Pentru aceste firme și slugile lor din mafia Sănătății, uciderea de români contra profituri uriașe prin dezinfectanți diluați, medicamente false și vaccinuri cu apă de ploaie, e clar că nu e de „siguranță națională în sine”? Atunci mă întreb tot retoric: pentru SRI ce este caz de „siguranță națională în sine”. Să urmărească tineri care citesc cărți creștine și patriotice, să inventeze comploturi naționaliste și să inflameze pericolul rusesc, contra arme cumpărate pe bani mulți de la americani

Corpul de control al premierului a dovedit că în județul Argeș copii nu au murit de la consumul de brânza de vaci de la firma românească „Bradet”, ci se pare de la vaccinurile pe care mafioții din Sănătate ni le bagă pe gât cu forța ca să încaseze profituri uriașe. Românii sunt folosiți pe post de cobai de către mafia din Sănătate, uciși cu premeditare de unele companii multinaționale și slugile lor din ministere, dar pentru SRI nu e caz de „siguranță națională în sine”?

Răspunsuri de felul acesta am mai primit de la SRI, atunci când un editorialist clujean a fost amenințat cu moartea de grupările paramilitare maghiare din secuime sau când s-au semnalat că Harghita și Covasna nu mai fac parte de facto din statul român, unde și pe sediul poliției zace steagul Ungariei Mari. Dacă pentru SRI uciderea de români în spitale ca să facă mafia din Sănătate averi uriașe pe crimă nu e de „siguranță națională în sine”, atunci ce este de „siguranță națională în sine” pentru SRI, în afară de a încasa salarii și prime uriașe de la bugetul de stat? De ani de zile se ucid români în spitale prin dezinfectanți diluați și instituțiile statului român au tăcut, la fel și SRI. Mă întreb cum pot dormi liniștiți noaptea directorii de spitale, care au pe conștiință 27.400 romani uciși de mafia din Sănătate, numai în cazul dezinfectanțiilor? „Dacă voi veţi tăcea, pietrele vor striga” scrie în Evanghelie. Eu nu vreau să tac. Primul pas pentru normalizarea și încrederea în sistem ar fi demisia șefului SRI, Eduard Hellvig, care a gestionat dezastruos comunicarea cu românii în acest caz Hexi Pharma, un adevărat genocid la adresa românilor. Și acum mai aștept ca românii să iasă în stradă pentru aflarea întregului adevăr din sistemul de Sănătate, nu numai pentru schimbarea de guverne, de fapt rotația marionetelor intereselor străine, la apelul bocancului.

Un răspuns la “Pentru SRI nu reprezintă un caz „de siguranță națională” faptul că mor români uciși de mafia din Sănătate!”

  1. (…)

    2. Si cazul sabotarii Bibliotecii Nationale ar fi trebuit sa fie tot de competenta SRI.
    Inclusiv persecutia familiei Constaninescu.
    Din 2002, urmare a blocarii desfiintarii BNaR, desfiintare incercata de alte slugi straine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*