Batista securistă pe țambalul Hexi Pharma!

Scandalul Hexi Pharma e poate cea mai mare escrocherie post-decembristă, sub patronajul serviciilor secrete. Cu toții am avut prieteni, cunoștințe, rude sau amici care s-au infectat în spitale în urma unor operații sau banale internări. Mai mult, cunosc cazuri de oameni care au fost operați reușit, dar s-au infectat inopinat și au murit în chinuri de infecții sau septicemie. E vorba de zeci de mii de români îmbolnăviți grav sau uciși datorită dezinfectanților diluați de la Hexi Pharma, firma protejată de serviciile secrete și promovată pe piața românească. De aici înțelegem de unde au mulți doctori, manageri de spitale și colonei SRI vile și jipane: de pe morții asasinați cu bună știință în urma achiziționării de dezinfectanți diluați de 2.500 ori, conform analizelor recente de laborator efectuate de Ministerul Sănătății în urma scandalului. Acum știu de ce președinții României și premierii se operau în Austria sau Turcia, românilor le era repartizat dreptul la moarte în spitalele dezinfectate cu Hexi Pharma.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a publicat pe pagina sa de Facebook o reacţie privitoare la scandalul cu Hexi Pharma, condamnând lipsa de atitudine a SRI în contextul în care, instituţia ştia deja că dezinfectanţii comercializaţi de cel mai mare furnizor din România “sunt apă de ploaie” și că ”substanţele furnizate Spitalului SRI de către Hexi Pharma erau diluate ca pentru tot poporul sau pentru ei era comandă specială, cu respectarea reţetei?Din cauza infecţiilor din spitale, au murit cu zile zeci de mii de oameni în ultimii ani, iar sănătatea publică este o problemă de siguranţă naţională”, a scris dur Traian Băsescu pe pagina personală de Facebook.E ciudat că SRI nu a trimis informări la parchetul general și DNA despre dezinfectanții diluați chiar pentru spitalele instituției. Ceva a știut Traian Băsescu despre situația dezastruoasă din spitalele românești de s-a operat de coloană la Viena.

Ceea ce mă miră foarte tare este lipsa de reacție a opiniei publice și a autorităților în acest mega-scandal al Hexi Pharma care atentează la siguranța națională și a ucis mii sau poate zeci de mii de români. Până în prezent patronul Dan Condrea de la firma incriminată nu e arestat, ia generalii SRI fac șpagatul parcă să acopere afacerea prosperă, care a adus multe foloase necuvenite ofițerilor cu stele pe umeri. Dintr-o dată ”Facebook-ul” nu se inflamează, nu se dau jos guverne, nu iese lumea în stradă. E o tăcere aproape de mormânt raportat la scandalul care a produs moartea multor români infectați datorită dezinfectanților diluați. Se pare că cei 53 de mii de informatori ai serviciilor secrete nu se mai inflamează pe Facebook așa cum au făcut-o în noiembrie 2014 să-l pună pe Iohannis președinte sau în noiembrie 2015 să instaleze „guvernul meu”.

Pentru lucruri cu mult mai neimportante zeci de mii de români erau instigați pe Facebook și forumuri să iasă în stradă. Azi e o tăcere generală, suspectă, soră cu indiferența, fapt ce mă face să cred că de cele mai multe ori mitingurile ”spontane” din România erau opera serviciilor secrete. Acum când chiar avem un motiv de a ieși în stradă, cu români uciși la propriu în spitale, dar pentru că afacerea era acoperită și unsă se pare de firme ale SRI, nimeni nu iese în stradă să se revolte, DNA-ul și parchetul nu mai fac arestări spectaculoase. Se așteaptă stingerea scandalului de la sine. Chiar și demisia ministrului clujean de la Sănătate a fost penibilă în contextul în care spitalul din a cărei conducere făcea parte era cercetat că folosea produse Hexi Pharma.

Criza din Sănătate este un punct vulnerabil al siguranței naționale și care ucide. Poate în acest context al hoțiilor din sistemul medical în care ofițeri ”secreți” furau milioane de euro înțelegem de fapt diversiunea pusă la cale de propagandiștii și informatorii serviciilor de pe Facebook/forumuri care urlau din gură de șarpe: „Vrem spitale, nu catedrale”. Acum am priceput de ce doreau ”spitale, nu catedrale” ca să fure băieții cu ochii albaștri. De fapt se dorea de către presa mainstream finanțată din corupția firmelor protejate de servicii să se distragă atenția de la jaful din Sănătate și să se dea anatema pe vinovatul Colectiv de serviciu: Biserica. E vremea ca românii să conștientizeze că fără un sistem de sănătate eficient, profesionist și transparent, cu bani cheltuiți la vedere, poporul român e condamnat la pieire. Generalii SRI și șefii parchetelor trebuie să înțeleagă că nu le plătim din taxele și impozitele noastre salariile și pensiile speciale ca să acopere matrapazlâcurile de sute de milioane de euro care ucid români pe paturi de spitale. Crimele se plătesc și nu se prescriu juridic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*