„Biserica Ortodoxă e Mama Neamului Românesc”!

Dacă unul dintre spionii implicaţi în (a)facerea Black Cube&Kövesi a fugit peste graniţă, culmea, cu un taxi, treizeci şi trei de muritori (în mintea cărora Biserica Ortodoxă Română e de vină pentru toate relele, nu, conţopiştii Puterii care au devastat Ţara) s-au urcat într-un Taxi nihilist, cu blasfemia la vedere, pretinzînd că ei cunosc preferinţele lui Dumnezeu! „Cine atacă Biserica Ortodoxă, numai român nu e!”, afirma geniul Eminescu în publicistica sa. Ajunge cu diversiunile grosolane la adresa Bisericii Ortodoxe! Generaţia tînără trebuie să ştie că timp de secole, singurele lăcaşuri de sănătate, învăţămînt şi cultură, denumite „bolniţe”, au funcţionat sub tutela bisericilor şi mînăstirilor, iar astăzi, Biserica Ortodoxă Română a construit, are în patrimoniu şi finanţează din fonduri proprii peste 800 de aşezăminte spitaliceşti şi şcolare, alte centre de ajutor pentru sărmani şi pentru cazurile sociale deosebite. Cîţi politicieni au făcut acest lucru din uriaşele averi adunate prin furt şi corupţie?! Da, mărite geniu român, Eminescu, „Biserica Ortodoxă e Mama Neamului Românesc”! Aşa va rămîne în veci, precum a rostit poetul nepereche, care nu şi-a dorit trofee, medalii şi onoruri! Pentru Eminescu, premiul cel mai mare însemna să fie românul cu credinţă în Dumnezeu şi cu dragoste de patrie.

De ce ţine Erdogan să construiască o mega moschee la Bucureşti? Pentru că nouă ne-au luat minţile manipulatorii, iar agitatorii sörösişti ne îndeamnă să dăm cu pietre în Catedrala Mîntuirii Neamului, să hulim Biserica Ortodoxă Română şi pe slujitorii ei! De ani buni, ziarele şi televiziunile duc o campanie agresivă şi mizerabilă împotriva Bisericii noastre milenare, deşi, aceleaşi instituţii de presă făceau mare tărăboi, că în epoca Ceauşescu au fost dărîmate biserici. Iată-i, acum, pe cleveticii ultrademagogi, porniţi împotriva construirii de biserici! Avînd în vedere picajul evident al unor vedete, trupa „Taxi” a poftit chiar în Postul Sfîntului Paşti, voind să se ridice în topuri cu un hei-rup muncitoresc, în realitate, un atentat asupra Bisericii Ortodoxe. Piesa cu smerenia în băţ, de fapt, lipsa lor de smerenie, nu-i decît o manipulare grosolană (muzică nu se poate numi, pentru că mai mult se vorbeşte decît se cîntă); un manifest condamnabil împotriva construirii Catedralei Mînturirii Neamului, proiect realizat cu fonduri proprii, cu donaţii şi cu insignifiantul ajutor de la buget. Aceşti atei ar trebui să ştie că ei nu reprezintă poporul, iar Catedrala are o însemnătate identitară, teologică, este un simbol al creştinismului, al României, o casă a credinţei, moralei, frumosului şi binelui, cea mai înaltă formă de spiritualitate între popor şi Dumnezeu! Este extraordinar să ai o catedrală a ta, a neamul tău, gîndindu-ne la topul celor mai mari şi frumoase catedrale ale lumii. Şi trupa Vunk (denumire pur românească, nu?), cu piesa „Ne facem auziţi”, a dat cu pietre în curtea B.O.R.

Cum logica şi raţiunea nu fac bună casă cu ideile odioase pe care mercenarii taxi-sörösişti le vor implementate în conştiinţa colectivă, într-un mod care să gîdile auzul unidirecţional, trupa Taxi împreună cu 33 (nu întîmplător, acest număr simbolic) de pasageri cunoscuţi (din muzică, teatru, jurnalism, literatură, de fapt, activişti anti-creştini, s-au transformat în lăutari ai întunericului, lăutari pe care, evident, îi deranjează Casa lui Dumnezeu: Andreea Esca, recunoscută pentru susţinerea sodomiei, Ada Milea, Călin Goia, Ştefan Bănică Jr., Andi Moisescu, Teo Trandafir, Horia Vîrlan, Guess Who, Horia Moculescu, Victor Rebengiuc, Dan Bittman, Pavel Bartoș, Răzvan Simion, Dani Oţil, Paula Chirilă, Alexandra Ungureanu, Robin Proca, Mircea Baniciu, Oana Pellea, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Monica Anghel, Cornel Ilie, Laura Lavric, Alexandru Andrieș, Emilia Popescu, Grigore Leşe, Dorina Chiriac, Virgil Ianţu, Andi Vasluianu, Dan Byron, Oreste Teodorescu şi, inevitabil, din formaţie nu putea lipsi proaspăt medaliatul cu „Nihil sine Deo” -, ateul Mircea Cărtărescu, „orbitorul”, care, ori de cîte ori are prilejul, întinează valorile, în modul său caracteristic şi pornografic! Bravo, domnilor ipocriţi! Dacă voi locuiţi în ditamai vilele, aveţi maşini de lux, bogăţii şi conturi pline, de ce îl trimiteţi pe Dumnezeu în spaţiile mici?

Aţi aplicat o reprobabilă lovitură sub centură fiinţei naţionale şi spiritualităţii româneşti! Dreptul la exprimare liberă v-a transformat în măscărici, dar prea puţini sînt rătăciţii care vă acceptă manifestul. Cum şi-au permis cei 33 de cîntători să vorbească în numele românilor ortodocşi? Oare ştiţi voi, aceşti 33, fiecare după numele vostru, că poetul nepereche Eminescu a propus şi susţinut „construirea în Bucureşti a unei biserici monumentale, închinată eroilor români din toate locurile şi timpurile, jertfiţi pentru libertatea și demnitatea naţională”? Se pare că sînteţi asociaţii anti-românului care l-a numit pe „Luceafăr” „cadavrul din debara”. Citez mai departe din „Doxologia”: „într-unul din articolele publicate în ziarul «Timpul» Mihai Eminescu sugera modalităţi pertinente de finanţare a catedralei dorite: «din fiecare bilet vândut de Loteria Naţională, să se aloce un procent în direcţia menţionată»”. Aşadar, ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului, reprezintă, pe lîngă realizarea nobilului deziderat al marelui poet universal, consolidarea trăsăturii spirituale a poporului român, continuitatea de credinţă şi statornicia noastră ca neam, izvorîtă din credinţa în Dumnezeu.

Haideţi, care trupă lansează o piesă împotriva construirii mega moscheii lui Erdogan în inima unei ţări creştine sau împotriva construirii Templului Masonic în Bucureşti? N-aveţi curaj? Aţi epuizat toate pietrele aruncînd în Biserica noastră milenară? Ce păcat! Făţarnicilor! Sau în prea vasta voastră îngustime de vederi n-a pătruns informaţia potrivit căreia sediul Marii Loji Naţionale a României a primit, în 2015, undă verde de la Consiliul general al Municipiului Bucureşti pe bulevardul Expoziţiei nr. 24 F? Ştiţi voi, răzvrătiţii aceştia culţi, care nu mai aveţi loc de Biserica Neamului Românesc, care sînt sursele de finanţare ale Marii Loji, Naţionale, ce fel de politică face, cui se subordonează! Ei bine, nu veţi rămîne în istorie cu manifestul vostru, domnilor 33, care aţi urcat din prostie, din interes, exhibiţie sau pentru publicitate, în taxiul ocultei străine! Cîtă otravă faţă de poporul român creştin în aşa-zisa muzică a voastră! Să nu ştiţi voi că Biserica este singura instituţie din România care se mai bucură astăzi de încredere totală, pentru că, cealaltă, Armata Română nu prea mai există. Au avut grijă alţii s-o anihileze! Cum să nu se dea cu pietre la comandă în Biserica Ortodoxă, dacă se implică temeinic în campania de respectare şi păstrare a familiei tradiţionale, conservarea valorilor naţionale, în educarea creştină a tinerei generaţii şi se opune sodomiei promovate de Bruxelles? Aştept cu mult interes ca un cîntăreţ din lista celor 33 să realizeze o melodie care să vorbească despre cele peste 800 de instituţii de ajutor social ale Bisericii Ortodoxe Române din teritoriu, care oferă sprijin românilor nevoiaşi şi despre spitalul cu o mare capacitate care se construieşte în ansamblul Catedralei Mîntuirii Neamului.

Aştept un manifest care să pună pe note corupţia, criminalitatea politică şi economică, retrocedările frauduloase, vînzarea către străini a terenurilor agricole şi pădurilor, sărăcirea deliberată a majorităţii românilor, salariile şi pensiile de mizerie, taxele şi impozitele ridicate la cote astronomice, pensiile speciale ale aleşilor, distrugerea sistemului de învăţămînt şi de sănătate, pierderea suveranităţii ţării, colonizarea şi trecerea în sclavie a poporului român şi obedienţa preşedintelui şi premierului în faţa miliţiei planetare. Fără percepte religioase şi morale, societatea ar fi un haos, un kitsch, o operă a saltimbancilor globalişti, care doresc devierea de la tot ce este valoros şi statornic în cultura şi tradiţia românilor. Să nu vă închipuiţi că veţi izbuti în lucrarea voastră diavolească de implementare a normelor dăunătoare societăţii! În România, cei cu credinţă în Dumnezeu sînt majoritari! Mai avem încă ruşine, mai avem încă voinţă să ne protejăm credinţa, tradiţia şi normalitatea, pe care doresc să ni le confişte creatorii haosului, secondaţi, slugarnic, de jurnaliştii asmuţiţi să lovească în Biserică! În mod inevitabil, va veni o zi cînd aceşti jurnalişti vînduţi vor fugi precum potîrnichile, care încotro.

Un răspuns la “„Biserica Ortodoxă e Mama Neamului Românesc”!”

  1. ionel spune:

    Dna M.D.Popescu,merita felicitari pentru stradania de a prezenta realitatea acestor zile.Din pacate noi cei multi nu reactionam,noi inca dormim,aceasta letargie ar putea sa ne fie fatala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*