Alături de Basarabia!

Asociaţia România Vie are plăcerea şi onoarea de a vă invita miercuri, 27 august a.c., la orele 19, la flashmobul „Alături de Basarabia”, care se va desfăşura in faţa Ambasadei Republicii Moldova din Mun. Bucureşti, Aleea Alexandru nr. 40, sector 1, 011824.

Împărţind un fruct produs în livezile de dincolo de Prut, celebrăm împlinirea a 23 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova faţă de URSS şi ne exprimăm protestul faţă de şantajul pe care Federaţia Rusă îl aplică Republicii Moldova în condiţiile asocierii acesteia cu Uniunea Europeană prin blocarea importurilor de fructe; îi vom îndemna pe toţi concetăţenii noştri să îşi exprime solidaritatea faţă de aceşti conaţionali greu încercaţi de istorie prin achiziţionarea fructelor produse de ei.

Acest eveniment se va desfăşura în cadrul campaniei Lunile Tricolorului, organizată de PLATFORMA UNIONISTĂ ACȚIUNEA 2012, la care asociaţia noastră este afiliată. În încheiere, precizăm că Asociaţia ROMÂNIA VIE este fondată de un grup de protestatari din Bucureşti, Piaţa Universităţii 2012/2013 – zona Arhitectură, care are drept scop apărarea drepturilor omului, protejarea patrimoniului natural, cultural, istoric, arheologic şi paleontologic, promovarea cauzelor şi obiectivelor civice, culturale şi ecologice, refomarea societătii româneşti, propunerea de politici publice având ca obiect toate materiile enumerate anterior.​

Asociaţia România Vie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*