De necrezut! Ce se întâmplă cu pielea ta dacă bei CEAI VERDE!

Toate aceste proprietăți și beneficii ar trebui să vă motiveze pentru a consuma ceai verde, care servește că un înlocuitor sănătos pentru cafea și alte băuturi energice, deși este o băutură de stimulare care conține cofeină nu va provoca insomnie dacă o consumați cu moderați. Ceaiul verde conține beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea pielii, menținându-o în condiții optime, printre ele se număra:

Protejează pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui, atunci când ceaiul verde este folosit în colaborare cu protecția solară. Antioxidanții pe care îi conține pot lucra din interior spre exterior, atenuând deteriorarea pielii de la soare, reducerea inflamației; de asemenea, radicalii liberi care ajută la deteriorarea razelor UV sunt neutralizate.

Ceaiul verde previne apariția ridurilor pielii datorită conținutului de antioxidanți, care oferă mai multe beneficii la nivelul pielii, ajutând în lupta împotriva îmbătrânirii, controlul daunelor de radicalii liberi. De asemenea, reduce apariția ridurilor prin menținerea unui aspect mai tineresc mai mult timp.

Ceaiul verde aplicat local, poate ajuta părul să crească mai puternic. Dacă doriți să aveți gingii sănătoase, doar folosiți ceai verde în loc de apă de gură și veți vedea o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate a gingiilor.

Un alt beneficiu important al ceaiului verde pentru piele, este reducerea de psoriazis, în special, roșeață și iritația care vine cu această condiție; mai multe studii au arătat, de asemenea, că ceaiul verde poate ajuta la reducerea producției de celule în exces ale pielii, care par a fi cauza principală de anumite condiții, cum ar fi psoriazis, de aceea este considerat un puternic remediu natural, cu multe proprietăți.

Cristian Verzea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*