Tribuna prezidențială: Gheorghe Funar – un candidat independent, un român iubitor de Neam şi Ţară!

Alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 au o importanţă crucială pentru existenţa şi viitorul Poporului Român şi al României! După 25 de ani de anti-românism şi jaf internaţional, alegerile pentru funcţia de Preşedinte al României pot şi trebuie să ducă la o ADEVĂRATĂ SCHIMBARE de la dictatură la democraţia capitalistă. Învăţând din lecţiile amare ale Istoriei din ultimii 25 de ani, Poporul Român are şansa să aleagă ca Preşedinte al României pe un candidat independent, un român iubitor de Neam şi Ţară, care să respecte Constituţia şi să oblige Guvernul şi Parlamentul să pună în aplicare ceea de hotărăşte Poporul Român prin referendumuri naţionale, în probleme de Interes Naţional. Ca urmare, au şansa să dispară: jocurile politice sterile; fraudele electorale; majorităţile parlamentare artificiale; migraţia şi imunitatea parlamentarilor; actele normative îndreptate împotriva cetăţenilor şi firmelor româneşti; actele de corupţie la nivelul celor aleşi şi numiţi în funcţii la nivel central şi local. Guvernanţii şi parlamentarii pot fi transformaţi din dictatori în „slugi” ale Poporului Român. Dacă nu vor fi în stare să respecte voinţa Poporului Român vor fi înlocuiţi, în mod legal, cu alţi oameni competenţi, incoruptibili şi patrioţi.

Românii, din Ţară şi de pretutindeni, au şansa uriaşă la alegerile prezidenţiale din noiembrie a.c. să facă trecerea paşnică de la dictatură la democraţie! Este necesar să se deştepte, să se unească, să se prezinte cu toţii la urne şi să voteze pentru ADEVĂRATA SCHIMBARE în bine a soartei Poporului Român şi a României. Sloganul electoral al candidatului independent Dr. Gheorghe Funar este „ROMÂNIA UNITĂ, CU ROMÂNI FERICIŢI!”

Candidatul independent Dr. Gheorghe Funar are soluţii concrete şi realiste privind dezvoltarea economică a României şi creşterea rapidă a nivelului de trai al cetăţenilor români. Principalele teme care vor fi abordate în campania electorală de către candidatul independent Dr.Gheorghe Funar sunt următoarele:

– Valorificarea uriaşelor bogăţii naturale din România în Interes Naţional, numai prin contracte de împărţire a producţiei, din care cel puţin 80% să rămână Poporului Român.

– Interzicerea vânzării pământului strămoşesc la state străine, la persoane juridice şi persoane fizice străine, până când în toate ţările din Uniunea Europeană se legiferează vânzarea terenurilor agricole la străini.

– Creşterea calităţii vieţii prin majorarea salariului minim pe economie la 1.500 de lei/lună, a pensiei minime şi ajutoarelor sociale la 1.000 de lei/lună şi alocaţiei de stat pentru fiecare copil la 500 lei/lună, începând cu anul 2015.

– Dezvoltarea multilaterală şi cu prioritate a relaţiilor cu Republica Moldova, după modelul Germaniei.

– Unirea României cu Republica Moldova, după modelul german, până la 1 Decembrie 2018, pe baza voinţei exprimate de către Poporul Român.

– Interzicerea: otrăvirii cetăţenilor cu aditivi alimentari cancerigeni şi produse etnobotanice; exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică; folosirii cianurii în minerit la exploatarea aurului, argintului şi metalelor rare.

– Reducerea cotei unice de impozitare la zece la sută şi a T.V.A la 15 la sută, iar la alimentele de bază la trei la sută.

– Valorificarea în Interes Naţional a rezervei valutare a Poporului Român, aflată la Banca Naţională, prin alocarea a cel puţin 50 la sută pentru creditarea agenţilor economici, cu dobândă de maxim două procnte, în vederea asigurării locurilor de muncă şi a dezvoltării economice a României.

– Elaborarea şi aplicarea unui Program Naţional de lichidare a sărăciei din România şi din viaţa românilor, în cel mult cinci ani.

– Stoparea programului criminal de depopulare a României, mai ales a satelor şi zonei montane, precum şi adoptarea unui Program Naţional pentru dezvoltarea zonelor rurale, păstrarea tradiţiilor strămoşeşti şi valorificarea moştenirii istorice de la Geto-Daci.

– Sprijinirea comunităţilor româneşti din jurul graniţelor României şi aplicarea principiului reciprocităţii în relaţiile cu Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina.

– Stoparea acţiunilor diabolice ale Ungariei şi ale revizionismului maghiar vizând dezmembrarea teritorială a României şi obţinerea autonomiei Ardealului.

– Scoaterea în afara legii a U.D.M.R. şi interzicerea partidelor politice constituite pe criterii etnice.

– Asigurarea transparenţei în ceea ce priveşte împrumuturile de circa 150 miliarde euro luate de la băncile străine de către Guvernele post-decembriste şi stabilirea surselor pentru rambursarea lor.

Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!

IOAN BÂLDEA

Un răspuns la “Tribuna prezidențială: Gheorghe Funar – un candidat independent, un român iubitor de Neam şi Ţară!”

  1. Viorel spune:

    La vremuri noi…..TOT NOI…???????
    Eu cred ca la vremuri Noi, avem nevoie de oameni Noi, de oameni cu dragoste de tara si de neam, neunsi pe la portile Parlamentului si ale ministerelor, nepatati si neinitiati in ale hotiei internationale……Avem nevoie de oameni din afara structurilor Oligarhice de politicieni….!!!!
    Unde a fost Bietul domn Funar când sau semnat contractele grele de vanzare a energiei, a pamantului, al aurului si al gazelor de sist???????Unde????
    Nu cumva dormea prin Parlament visând la osul cel mare?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*