Sănătatea ta: Consumul de ceapă are proprietăți magice de vindecare și frumusețe

Ceapa a fost folosită încă din antichitate pentru a trata tot felul de probleme de sănătate, plus aceasta este unul dintre secretele de frumusețe folosit de mulți oameni pentru întinerire și sănătate, printre alte lucruri. Dacă simțiți că pielea este uscată, vă cade părul, aveți alergii, probleme de sănătate respiratorii, digestive, nu ezitați să apelați la ajutorul pe care îl poate oferii ceapa. Proprietăți și beneficii pe care le oferă ceapă:

Este bogată în vitaminele A, B1, C, E, cei mai puternici antioxidanți, iar sucul de ceapă este considerat un elixir de întinerire. Conține minerale importante precum calciu, magneziu, iod, cobalt, cupru, fier, brom, fosfor, clor, potasiu, nichel, siliciu, zinc, sulf, și este foarte important pentru a menține corpul bine hrănit, în special sistemul nervos și oasele.

Are uleiuri volatile care poate vindeca vederea intetosată. Această este bogată și în acid folic. Menține sângele sănătos și returnează nivelul de ph, ceapa distruge acizii nocivi care se acumulează în sânge, cauzați de indigestie și alimentele solide sau condimentate în exces și alcoolul format din alcoolii formati de incompatibilitățile alimentare.

Este tonică, are proprietăți de curățare puternice și proprietăți diuretice, ajută la curățarea sângelui și luptă împotriva aproape tuturor infecțiilor și bolilor cauzate de toxemie, plus că ajută la combaterea colesterolului rău. Are proprietăți microbicide mari care ajută la lupta împotriva germenilor. Pentru această proprietate, ceapa este considerată unul dintre cele mai bune moduri de a vindeca boli infecțioase, de la răceli și gripe și infecții ale pielii, vezică urinară, rinichi, etc.

Pentru toate proprietățile de mai sus, ceapa este una dintre cele mai eficiente și puternice pentru a trata coșurile, punctele negre, pielea uscată. Este folosită foarte eficient pentru a trata dureri de gât, gât uscat, umflat, răgușeală, etc.

De asemenea are un efect puternic dezinflamant, astfel este folosită pentru inflamații mai mici de intestine, piele, articulații (artrită), etc. Tratează boli, cum ar fi reumatismul, variolă, pojar, scarlatină, hepatită, herpes, răgușeală, constipație, viermi intestinali sau paraziți, diverticulită, etc. Această ajută la tratarea problemelor oculare, cum ar fi conjunctivită, ochi roșii, etc.

Cum să beneficiem de toate proprietățile care le oferă ceapa? Cea mai bună cale este să o mâncați crudă, fie în salate sau sucuri sau se aplică. Pentru probleme de piele: sucul de ceapă este uns pe piele, pentru acest lucru, se amestecă o lingură de iaurt, cu sucul de la o jumătate de ceapă. Ungeți pe piele în cazul în care aveți acnee, coșuri și chiar negi.

Cristi Verzea

Citeste continuarea aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*