Graniţa neagreată de S.U.A., trasată de gigantul Google şi Turnul de la Basel

Ceea ce se întîmplă în Ucraina este o regie de Oscar, o provocare la adresa Rusiei. Cînd a deschis bine ochii şi a văzut că atitudinea de zbir îi este defavorabilă, U.E. a dat cîţiva paşi înapoi. America merge tot înainte pe post de artizan al noului război rece, în urma căruia doreşte slăbirea Rusiei prin sancţionare. Îşi foloseşte în acest scop virusul propagandistic, care a prins ca într-un cleşte minţile uşor manipulabile. Aşa-i trebuie lui Putin! N-a stat în banca lui, s-a crezut zmeu şi a demarat dedolarizarea Rusiei şi Putinizarea Europei de Est. Deşi comunitatea internaţională a condamnat anexarea Crimeei la Rusia, nerecunoscînd amputarea Ucrainei, gigantul american Google a trasat pe GoogleMaps graniţa neagreată de S.U.A şi de nicio ţară din U. E.. De pe hărţile Companiei Google a dispărut vechea graniţă de la strîmtoarea Kerci, care delimita Rusia de Crimeea.

În loc a apărut o graniţă „punctată” între peninsula Crimeea şi Ucraina. Pe hărţile online ale companiei americane, Crimeea figurează ca aparţinînd Rusiei. Se pare că şi gigantul american Apple ar fi procedat la fel. Decît să alimenteze confruntarea pe tema anexării Crimeei, ce poate oricînd degenera, Occidentul ar trebui să înceteze războiul psihologic şi dezinformarea, să dezamorseze bomba cu ceas pe care chiar el a plantat-o în coasta Federaţiei Ruse şi să extindă alianţa. Tutela americană sufocă bătrînul continent din 1945, iar viitorul Europei este în direcţia Est, ca şansă de supravieţuire a identităţii europene. Cum a ajuns din nou Crimeea parte a Federaţiei Ruse? Principiul inviolabilităţii frontierelor europene – care în 1992 a împiedicat Rusia să revendice Crimeea – a fost spulberat în 2008, în urma recunoaşterii forţate a independenţei provinciei Kosovo. Precedentul fiind creat, Vladimir Putin a forţat bariera şi a profitat de anarhia din Ucraina (de care nici el nici Occidentul nu-s străini) pentru a-şi atinge obiectivul strategic, dificil de realizat în lipsa acestui context. Ţarul a pus comunitatea internaţională în faţa unui fapt împlinit, dar, acum, nu stă  picior peste picior să-şi savureze victoria. Se gîndeşte intens la Turnul Basel, capitala bancherilor care organizează şi finanţează de secole, din umbră, războaiele.

Ani la rînd a funcţionat în spatele scenei, în clădirea unui hotel abandonat  

În Elveţia, la Basel fiinţează „Bank for Internaţional Settlement” (Banca pentru Reglementări Internaţionale” – B.I.S./B.R.I.,  mama băncilor, creată în anul 1930 de vechile clanuri bancare, numită „clubul cel mai exclusivist, secretos şi puternic”, despre care se spune că a fost elementul cheie din spatele celor două războaie mondiale. Ani la rînd, B.I.S. şi-a menţinut o imagine aproape anonimă, operînd în spatele scenei, în clădirea unui hotel abandonat. Astăzi, sediul băncii, un zgîrie-nori ce se înalţă ca traiectoria unei rachete deasupra oraşului medieval Basel, a devenit cunoscut sub numele de „Turnul de la Basel”. B.I.S. are imunitate guvernamentală, nu plăteşte impozite, are propria poliţie, fiind deasupra legii precum „Mayer Rothschild envisioned”. Strategia B.I.S. impune băncilor centrale ale celor 55 de state membre să acţioneze independent de guvernele lor acasă. Adică să execute cerinţele acestui purtător de virus monetar. Regulamentul B.I.S. serveşte unicului scop de consolidare a sistemului internaţional de banking privat, fiind un real pericol pentru economiile naţionale.

Cum guvernele au căzut în capcană, acceptînd împrumuturi în monede străine, s-a creat criza datoriei în valută. Băncile internaţionale au venit ca vulturii în numele salvării financiare, iar statele au devenit „naţiuni debitoare” sub controlul F.M.I. şi B.I.S., obligate să redirecţioneze producţia la export, pentru a cîştiga valuta necesară achitării uriaşelor dobînzi. În spatele tuturor războaielor şi crizelor financiare se află bancherii. Dar sîntem manipulaţi cu ştiinţă să credem că acestea fenomene apar în mod natural în economia capitalistă şi au o ciclicitate ce ţine de „mecanismele pieţei libere”. În realitate, crizele financiare şi războaiele care le precedă sînt create şi alimentate de către bancheri, pentru a stoarce profituri uriaşe, pentru a regla conturi politice şi a-şi consolida dominaţia globală. Pentru bănci, războaiele sînt cel mai rapid mod de a crea mai multe datorii şi, prin urmare, de a face tot mai mult profit. Iată de ce le place războiul! Federal Reserve şi alte bănci internaţionale oferă, de asemenea,  ajutor pentru a porni războaie cu finanţarea lor.

Cei mulţi, săraci şi naivi se ucid între ei

Thomas Jefferson, tatăl capitalismului pieţei libere şi Adam Smith, au remarcat că „finanţarea războaielor de către bănci a dus la tot mai multe războaie.” Cei mulţi, săraci şi naivi se ucid între ei, îşi destramă graniţele şi lasă societatea la îndemîna invaziei străine, în timp ce bancherii prosperă, întărindu-şi puterea şi controlul asupra  omenirii. Criza din zona euro a început ca o criză bancară, pentru ca în scurt timp să degenereze într-o criză a datoriilor suverane pentru ţările împrumutate cu de-a sila de căpuşele finanţei mondiale. Acum, se pare că băncile de top ale lumii au intrat în conflict cu propriile nelegiuiri şi vor să scape de „balast”. Bancherii care au săvîrşit infracţiuni cheie în avantajul băncilor, sînt ajutaţi să se sinucidă. Rechinii finanţei mondiale ştiu că dacă aceşti „sinucigaşi” ar fi anchetaţi, ar atrage de la sine căderea capetelor implicate, iar băncile ar risca închiderea. Cu toate acestea, băncile îşi continuă jocul murdar şi nu vom afla prea curînd ce se întîmplă cu adevărat în spatele ghişeelor celebre. După cei 11 bancheri de top care s-au sinucis de la începutul anului, fostul director al ABN Amro, Jan Peter Schmittmann a fost descoperit mort, înainte de Paşti, împreună cu soţia şi fiica sa, iar poliţia a numit-o, fără alte comentarii: „tragedie de familie”. De la începutul lui 2014, numărul bancherilor care s-au „sinucis” sau au murit brusc în condiţii suspecte a ajuns la cel puţin 15. Pentru a observa şi înţelege dominaţia nelegiuită a băncilor în lume e suficient să ne amintim şirul bancherilor siliţi să-şi ia viaţa. Popoarele care încă îi mai aşteaptă pe americani ca să le scape de dictatori şi de tiranie şi pe bancheri să le „ajute” financiar, le urez spor la tras căruţa machiavelică a Ocultei Mondiale şi a bancherilor-cămătari.

Analizaţi îndeaproape şi veţi constata că, toate atacurile teroriste din timpul primului Război Rece şi pînă la cel de-al doilea Război Rece de azi au fost regizate şi executate de către ei. 11 septembrie 2001, atacul din metroul londonez, cel din trenul din Spania şi altele. Nu există terorişti. Nici Osama bin Laden n-a existat. Nu există fotografii ale uciderii sale, ci doar o probă vagă. Terorismul este creaţia lor artistică. Prin groază şi teroare, împrăştiate ca motiv de invazie a statelor, reuşesc să controleze omenirea! Ei nu doresc pacea omenirii, nici schimburi economice corecte, nici eliminarea discriminării şi a sărăciei. Doresc dominaţie şi exploatare! Să sperăm că eliminarea acestei elite malefice şi psihopate (valabil şi pentru România) este aproape, iar omenirea va intra pe drumul evoluţiei fireşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*