Ale cui interese apără România în Basarabia?

De zeci de ani Țara trimite în Basarabia emisari ce slujesc numai intereselor Rusiei cotropitoare. De zeci de ani aceștia, în afară de kgb-iști, se mai numesc: ambasadori, secretari 1, secretari 2, atasați culturali, atașați militari, consuli, directori etc., într-un cuvînt: niște agenți cu tricolorul în piept. Nu și-n inima seacă de Țară  a lor. Aceștia  în orice duminică se duc să facă sluj pe la popimea Kremlinului, aceștia-i invită la recepțiile dedicate Zilei Naționale a României doar pe servii  Moskovei, care se mai numesc: scriitori, actori, politicieni, ziariști, directori etc., într-un cuvînt: niște agenți cu tricolorul în piept. Nu și-n sufletul golit de Țară al lor.

Ei sunt români de meserie, români în serviciu, și sunt obligați să creadă în veci precum Lupu că „Băsescu și Dungaciu pot spune tot ce vor, dar ei trebuie să știe un lucru – statul R. Moldova a fost creat de acest popor și soarta acestei țări va fi decisă tot de popor”. Ei nici în vis nu au premisiune să vocifereze că Statul  Republica Moldova a fost creat de Rusia cotropitoare și nu de poporul Moldovei. Ei tac și atunci cînd ucigașul patriotului român Valeriu Boboc e achitat de Justiția cetățenilor români Vladimir Filat și Iurie Leancă, care, de fapt, nu sunt mai mult decît slugile șantajabile ale Moskovei cocoțate în tronul Puterii de la Chișinău.

Ei au realizat din românism o afacere nespus de profitabilă, neîncetînd să slujească nici pentru o clipă Imperiul velikorus, care a  tot sfîșiat trupul României cu o cruzime sălbatică de la 1812 pînă în prezent. Ei sunt majoritari în Coaliția proeuropeană de guvernămînt a Basarabiei mileniului trei. Ei sunt urmașii lui Moțpan, Senic, Sangheli, Ostapciuk, Lucinski, Voronin  și alte VIP-uri politice… antiromânești din gubernie. Ei sunt groparii de frunte ai Reunirii Basarabiei cu Patria-mamă. Asta e clar și pentru copii. Lor și nouă, maturilor.

Nu ne e clar doar ale cui interese apără România în Basarabia? Și alocă vreme de 23 de ani milioane și miliarde agenților de securitate ai Moskovei, care se dau drept vajnici promotori ai Idealului Reunirii pe Bîc!!!

Un răspuns la Ale cui interese apără România în Basarabia?

  1. Avatar Mucanu Aurel spune:

    Pai din articol se pare ca va este clar ale cui interese apara Romania in Basarabia. Este de mirare de ce ati realizat acest lucru asa tarziu. Dar trebuie sa va bucurati. Ati realizat mai repede ca altii sau ati realizat ceea ce altii nici poveste sa-si dea seama.
    Clasa noastra politica apara interesele Moscovei in Basarabia pentru ca si in Romania tot interesele Moscovei le aplica. Nu este niciun secret si n-ar trebui sa fie niciun secret pentru nimeni.
    Clasa noastra politica nu va mai apara interesele Moscovei atunci cand Moscova va fi obligata sa restituie servetelul de hartie prin care Churchill ne-a predat lui Stalin. Dar cata vreme va exista Moscova, aceasta nu va restitui petecul de hartie si nici n-are cine s-o oblige pe aceasta lume. Astfel ca trebuie sa ne ducem crucea. Si ne-o vom duce pentru ca aceasta este credinta nostra crestina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*