Oracolul din Omaha și vaccinul!

Dormiţi liniştiţi până pe 9 decembrie! Mult comentata eclipsă a trecut cum a venit, drobul de sare a rămas tot pe sobă, iar politicienii lucrează non-stop pentru noi în teatrul promisiunilor. Lupii îşi schimbă blana şi năravul doar în campanie, ba mai mult, ne vor arvuni pe doi ani hăitaşilor care controlează statele la buzunar. Cum la noi nu conduc nişte sfânţi, ci valeţi ai jupânilor mondiali,  printre apocalipse şi caracatiţa bancherilor anihilată de DIICOT, a reînceput marea abureală electorală. Vânătorii de tot felul de prognosticuri şi de sondaje, adică, analiştii, au şi ei un oscior de ros, însă spaţiul societăţii civile, bicisnic şi aşa, este pus, până pe 9 decembrie, sub ocupaţia politicului. ,,Politica este arta agresivă de a obţine voturi de la săraci şi fonduri pentru campania electorală de la bogaţi, promiţându-le şi unora şi altora că îi va proteja de ceilalţi.”

Mare dreptate avea Oscar Ameringer! Cum pomenile electorale au fost interzise, candidaţii ne servesc gogoşi virtuale. Ironic, nu? Când sânt în opoziţie căinează cu lacrimi de crocodil bietul popor. Cum pun labele pe fotoliu, strâng şi mai tare şurubul jugului. E drept că tot bine trăim de 23 de ani. Faţă de guvernarea anterioară, cea actuală a adus câinii cu colaci în coadă,  şi tot aşa prin rotaţie, javrele au devenit câini de rasă, ocazie cu care ţin să mulţumesc guvernului pentru grija pe care o poartă poporului meu, cu urarea: ,,trăiască guvernul precum poporul!”

Şi totuşi, n-am scăpat de tot de apocalipsă. Mai indulgent cu rasa umană, Cercetătorul Bill McKidden de la Universitatea California, o mută un pic mai la vale, dar tot aproape de noi. Potrivit socotelilor sale, 2028 va fi anul schimbărilor de climă, dramatice pentru Terra. Neîngăduitori, astro-fizicienii din Grenoble flutură pe monitoare o „planeta-vagaboadă”, hoinărind prin spaţiu fără o stea în jurul căreia să orbiteze. Fireşte şi ea are ca ţintă Terra. Cum majoritatea semnelor apocaliptice vin ca în dosarele ,,X” de la americani,  un obiect misterios a fost filmat deasupra Denver-ului.  Un O.Z.N., o farsă, o pasăre, un gândac sau un insectă-dronă în rodaj? Cei de la Discovery News dau o  explicaţie de toată mila: ,,a fost o muscă sau o albină”. Chiar dacă ar fi fost o insectă, preferată va fi întotdeauna ipoteza extratereştrilor care vin să ne elibereze.  Bun, ca să avem şi noi semnele noastre, un turist susţine că a văzut recent un obiect luminos pe cerul Buzăului, care nu putea fi altceva decât un O.Z.N. Înregistrare video de pe Youtube este proba sa, unde se poate vedea un obiect luminos în formă triunghiulară, deplasându-se pe o traiectorie oblică.

Vedeţi ce înseamnă refuzul vaccinurilor? Oamenii încep să aibă vedenii dirijate. Uite ce a păţit ,,Zona euro” dacă nu s-a vaccinat împotriva tuberculozei! A intrat oficial în recesiune tehnică, pentru a doua oară în ultimii trei ani.  însă serul salvator şi va veni în 2013, nu din Danemarca, ci de la Banca Centrală Europeană, care va da startul tiparniţelor. Bancnotele euro vor fi modificate şi înlocuite în decursul câtorva ani, lor adăugându-li-se o nouă serie, denumită Europa”, distinctă prin inserarea în filigran şi în hologramă a portretului ,,Europei”, personaj din mitologia greacă, de unde şi numele continentului.

Ce-ţi e şi cu vaccinurile astea! V-aţi întrebat de ce se impune vaccinarea, când riscurile bolii sânt mici comparativ cu enormele riscuri ale vaccinării?  Vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare mai rău îmbolnăvesc şi pot ucide. Plătim pentru propria moarte. Sute de părinţi disperaţi ai căror bebeluşi de câteva zile au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei, şi-au internat copii în stare gravă din cauza efectelor adverse.  Medicii admit că acest vaccin, importat din Danemarca de Ministerul Sănătăţii din ţara noastră, are reacţii extrem de severe faţă de cel produs cândva la ,,Institutul Cantacuzino.” În urmă cu 30-40 de ani funcţiona o schemă minimală de vaccinuri. Pe măsură ce companiile farmaceutice au preparat noi seruri, prezentate populaţiei ca ,,benefice”, ,,necesare” şi ,,obligatorii”, vaccinarea a devenit ,,o afacere” redutabilă. Dragi părinţi, nu mai vaccinaţi copii, dacă vreţi să-i aveţi sănătoşi! Legislaţia noastră, la fel ca şi cea europeană, spune că niciun vaccin nu este obligatoriu. Oare Warren Buffett, supranumit oracolul din Omaha, unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, şi-a vaccinat copiii şi nepoţii? Nu cred. Iacătă, are curaj şi susţine că ,,Zona euro nu va supravieţui, cea mai mare greşeala a bătrânului continent fiind ,,uniunea monetară”, demarată înaintea unor planuri şi politici fiscale sigure.”

Mai avem şi veşti bune, totuşi. Prima vine de la ministrul britanic de interne Theresa May, care a declarat, potrivit BBC News,  că, după expirarea obstacolelor impuse în 2005, românii vor primi drept nerestricţionat de a locui şi lucra în Marea Britanie, începând din decembrie 2013. Cea de a doua veste bună este pentru românii din Spania cu datorii la bănci. După ce trei persoane s-au sinucis în timp ce forţele de ordine încercau să-i evacueze, pentru că nu şi-au mai putut plăti ratele, miile de protestatari de pe străzile marilor oraşe ale Spaniei au forţat Guvernul spaniol să ia măsuri urgente. Ca urmare, au fost sistate, timp de doi ani, evacuările forţate din apartamente pentru cei aflaţi în imposibilitatea de a-şi achita creditele restante. ,,Ştim că şi în România,  situaţia nu este deloc roză. Ar fi bine ca şi Guvernul de la Bucureşti să înveţe din această experienţă şi să nu aştepte sacrificii umane pentru a lua o decizie de protecţie a familiilor care nu îşi mai pot plăti ratele către  bănci, fiind astfel în situaţia de a fi evacuaţi forţat”, a declarat Daniel Ţecu, preşedinte F.A.D.E.R.E. (Federaţia asociaţiilor de români din Europa).

Băncile din ţara noastră, nişte supermarcheturi financiare, cum prea bine le-a denumit Roubini, lăcomia bancherilor şi a recuperatorilor au omorât zeci de români în ultimii ani şi alte mii au fost daţi afară din case. Victimele, de la oameni de afaceri la oameni obişnuiţi, sânt trecute sub tăcere. Băncile au devenit nişte magazine cu bijuterii scumpe din care iau cei care au cheia casetei şi cei care umblă cu şperaclu în mapă. În bănci se mişcă sume uriaşe şi doar câteva sute de mâţe au fost  prinse la furat până acum. Numai într-o singură bancă de top de la noi, în ultimii patru ani, s-au înregistrat oficial 119 cazuri de fraudă internă şi externă şi un număr de 182 de tentative. Cea mai semnificativă fraudă fiind de 400.000 euro. Dar în celelalte peste 40 de bănci şi miile lor de filiale? Faceţi un calcul! Sperând s-o poată controla, bancherii americani au creat special criza, având ca ţintă ţările din Europa de Est şi din lume, aflate la pubertate. Dar le-a scăpat printre degete, iar acum culeg roadele furtunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*