Manifest de consilier

O motivație importantă a atașamentului meu față de  Partidul Naţional Democrat Creştin este faptul că îmi regăsesc principiile și orientările în  Doctrina Creştină a partidului, care prevede înfrânarea  efectului globalizării prin îmbogăţirea excesivă a unei categorii minoritare de oameni  şi pauperizarea alarmantă a maselor largi de oamen. Ssusţniând o politică de centru, echilibrată, milităm pentru stoparea creșterii acestuii decalaj la nivel global, iar ca obiectiv central pe plan intern milităm pentru  interesul naţional şi bunăstarea poporului român.

Globalizare forțată pe fondul regionalizării teritoriale a găsit România total nepregătită, iar efectele alinierii la această politică străină de specificul național și interesele României, aliniere impusă de PSD, PNL, PNȚCD, PDL, UDMR, UNPR, PRM, partide alternante la guvernare în ultimele două dcenii, au consecințe dezastruoase atât pentru România și români prin distrugerea economiei, prin vânzarea  avuțiilor țării și înstrăinarea patrimoniului național. Fie de stânga, fie de dreapta, activiștii partidelor, împreună cu liderii sindicali și oligarhii, s-au dedat cu lăcomie jafului național prin care cei bogați se  îmbogățesc fără măsură, iar populația sărăcește și disperă, devenind astfel o masă de manevrră dependentă de grija existenței de azi pe mâine.

Este bine știut faptul că nici un stat nu a renunțat la rezervele de petrol și gaze de bună voie, fără război. Doar clasa noastră politică trădătoare  ne-a înstrăinat pe nimic bogățiile subsolului și ne-a îndatorat ca națiune față de FMI, B.M şi B.E, banii împrumutați cu dobânzi uriașe ajungând de fapt în buzunarele clientelei politice în vreme ce românii au ajuns, paradoxal, cei mai săraci oameni din cea mai bogată țară.. Prin împrumuturile accesate, regimurile care s-au peridat la conducerea spre dezastru a țării, au ipotecat prezentul nostru şi viitorul copiilor noștri, au vândut străinilor ramurile strategice ale economiei, regiile și serviciile, ceea ce a condus la o creștere galopantă a tarifelor, fără ca noii proprietari să investească un cent în dezvoltare.

Motivând că întreprinderile trebuiau privatizate pentru eficientizare și diminuarea subvențiilor, s-au alocat din bugetul de stat subvenții împovărătoare în favoarea firmelor străine, noii prorietari.                 Parlamentul a fost cumpărat, iar parlamentarii, cei mai mulți corupți, inculpabili și șantajabili, au avut în aceste două decenii doar misiunea să ridice mâna și să valideze legile antinaționale.

Economia, din nefericire, a ajuns în pragul colapsului, nu se mai produce nimic, totul se importă, din națiune producătoaream ajuns populație consumatoare, șomajul a atins cote alarmante, găsirea unui loc de muncă a devenit o aventură dramatică, familiile nu se mai pot întreține, viața românilor s-a deteriorat, conducătorii au  tăiat veniturile, au impozitat pensiile, au redus îndemnizațiile mamelor  și copiilor, au redus cota de lapte pentru sugari, au diminuat ajutorul pentru handicapați și au tăiat îndemnizația pentru însoțitori. În consecință, românii nu mai fac față costurilor existențiale pentru utilităţi, medicamente, hrană, creşterea şi educarea copiilor. Românii sunt siliți la un exod național fără precedent și să se transforme în sclavii occidentalilor, părăsindu-și singura avuție, dar și aceasta pe cale de a le fi astfel prăduită: pământul.

Iată cum s-a ajuns la această situație de coșmar național:  vreme de două decenii, Iliescu, Constantinescu, prim-miniștrii și miniștrii diferitelor guverne împreună cu parlamentarii, Traian Basescu, Emil Boc, M.R.Ungureanu și, mai recent,Victor Ponta și, din umbră, Ctin Antonescu USL, au patronat și patronează grupuri de interese mafiotizate, transpartinice, în contradicție flagrantă cu interesele naționale, făcând jocurile ocultei mondiale, asasinilor economici, caracatiței financiarde internaționale prin distrugerea totală a economiei, prin concesionarea sau vânzarea pe nimic a combinatelor energetice, a întreprindelor strategice, a flotei, a regiei de telefonie, a băncilor, a exploatării zăcămintelor de petrol și a prelucrării petrolului românesc, a comercializării produselor derivate, a producței, transportului și distribuției gazelor naturale și enegiei electrice, a sursele de apă și distributia apei potabile în toată țăra, a zăcămintele de aur și cupru, gazele de șist și a întregii avuții naționale, pregătindu-se să permită prin lege vânzarea pământurilor românilor pe prețuri de nimic, cele mai roditoare și ecologice terenuri din lume.

Pentru a contribui cât de puțin la stoparea jafului național și la o mai bună adminsitrare a ceea ce a mai rămas nedistrus în țară, candidatez la postul de consilier alături de doamna CRISTIANA MATEI, candidat la funcția de primar al sectorului 3.

Îi îndemn pe români, pe bucureșteni, pe locuitorii sectorului 3, să voteze cu încredere CRUCEA și candidații PNDC, și să nu mai voteze trădătorii României din partidele parlamentare avide de putere și înavuțire, dând astfel o lovitură decisivă clasei politice și sistemului putred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*