Ciuma portocalie

Sunt sătul de argumentele pe care diverși incompetenți din guvernul Boc le aduc în spiritul „dialogului” cu poporul care i-a lovit subit în ultima vreme de când scaunele lor se clatină puternic. Deunăzi un ministru de externe, o adevarată sugativă bugetivoră toată viața lui îmi explică mie contribuabil tăbăcit de taxe și impozite cum trebuie să mă duc la muncă.
Un alt întreținut al clasei politice portocalii, dl Funeriu, agramatul ministru al învățământului, făcea apologia dialogului cu protestatanții, dar, în același timp, punea câteva sute de kilometri între ei pentru un dialog că așa mai „eficient”.
Însuși Emil Boc bătea câmpii cu „să trecem împreuna prin criză”. Păi să vădem cum trecem: la președinție în ultimii ani nu a fost creștere de buget sub 20 la sută, anul trecut fiind de 40 de procente! Acum aștept argumentele trecerii „împreună” prin criză.
Miliardari portocalii legati ombilicat de licitații aranjate, de cumetrii politice îmi fac apologia economiei de piață, economie pe care ei însuși nu au descoperit-o decât când funcția politică i-a ajuns!
Sunt sătul de mincinoșii portocalii care ne cred proști, inculți, slabi pregătiți cum sunt ei însuși. Domnilor portocalii noi facem afaceri pe baze clare plătim taxe și suportam dobitocia statului pe care îl conduceți prost! Noi vă plătim prin taxe și nu mai dorim ca incompetența să fie ascunsă de carnetul de partid portocaliu! E clar?
Și ar mai fi ceva care mă înfurie: manipularea grosolană la care se dedă acest guvern Boc care a ajuns să folosescă estimările private – vezi cazul Coface -atunci când îi folosesc drept realități economice! Nu vă mai ajung cifrele cosmetizate să mințiți poporul? Să vedem ce dezastru economic lăsați în urmă dle Boc că se vede după Marte: mii de procese pe rol, mii de abuzuri economice de la pensionari, foști bugetari, armată, jandarmerie, învățământ și sănătate până la firme private! Toate aceste plăți le vom suporta noi ca beneficiu al „competenței” portocalii.
Ultimul lucru care mă enervează: cretinismul cu ardeleanul ponderat. Păi, dacă toți ardelenii ar fi așa ca Boc, de mult țara asta s-ar fi dus de râpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*